Από την ιατρική χούντα στην κλιματική χούντα, χωρίς ανάσα…

Πάνε σχεδόν δύο χρόνια που η ιατρική χούντα έχει γίνει ο βραχνάς της ανθρωπότητας. Σχεδόν δύο χρόνια που οι κυβερνήσεις των πέντε ηπείρων (ευτυχώς όχι όλες), έχουν βάλει την μπότα στο πρόσωπο της ανθρωπότητας υπό μορφήν μάσκας. Δύο σχεδόν χρόνια που η ανθρωπότητα χορεύει στους ρυθμούς της Agenda 2030.
 
Σε αυτά τα δύο χρόνια, οι αντιφάσεις ήταν τόσο εμφανείς που έκαναν την αξιοπιστία αυτών των κυβερνήσεων να βρεθεί υπό του μηδενός. Από τη μία «οι μάσκες είναι επικίνδυνες» και από την άλλη «οι μάσκες σώζουν ζωές». Από τη μία «ο covid είναι μία μορφή γρίπης» και από την άλλη «ο covid είναι θανατηφόρος». Από τη μία «τα εμβόλια σώζουν» και από την άλλη δεκάδες έρευνες και αναφορές δείχνουν ότι δεν προλαβαίνουμε να μετράμε νεκρούς και παρενέργειες από τους εμβολιασμούς. Κι όπως απέδειξε το έγγραφο που διέρρευσε από την Αυστραλία, ούτε τις παρενέργειες μπορούμε να μετρήσουμε.
 
Ταυτόχρονα, αποκαλύφθηκαν σκάνδαλα που έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση τους δικτάτορες με τις λευκές ζακέτες. Το σκάνδαλο της ψεύτικης έγκρισης του εμβολίου, η τραγική διαπίστωση ότι τα παιδιά κι οι έφηβοι που εμβολιάζονται πεθαίνουν σωρηδόν, το σκάνδαλο όπου οι θάνατοι των εμβολιασθέντων από covid καταχωρούνται ως θάνατοι ανεμβολίαστων είναι μόνο μερικά από αυτά, τα οποία σε συνδυασμό με τα παρατεταμένα lockdown, τις απαγορεύσεις, τους εκβιασμούς και τους εκφοβισμούς, οδήγησαν την (νοήμονα) ανθρωπότητα στο να γυρίσει την πλάτη στην ιατρική χούντα.  
 
Βλέποντας όμως ότι αυτό το παιχνίδι έχει χαθεί, προχώρησαν από την ιατρική χούντα, στην κλιματική χούντα. Και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς, ώστε να μην προλάβουμε να πάρουμε ανάσα.  
 
Την έναρξη της κλιματικής χούντας, σφράγισε η «Διακήρυξη των Αθηνών» στη συνάντηση της EUMED9, δηλαδή των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου (Γαλλία, Ελλάδα, Ισπανία Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Μάλτα, Πορτογαλία και Σλοβενία). Κατά «σύμπτωση» αυτές είναι και οι χώρες που έχουν λάβει τα πιο αυστηρά μέτρα κατά της αποκαλούμενης «πανδημίας»!  
 
Στη συνάντηση αυτοί, οι συμμετέχοντες ανανέωσαν τον όρκο τους στη «Συμφωνία των Παρισίων«, τονίζοντας την αναγκαιότητα του να μεταβούν από τα ορυκτά καύσιμα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τις τεχνολογίες με χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα. Δηλαδή ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά κλπ.  
 
Το «tweet» (τιτίβισμα) του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι χαρακτηριστικό: 
The Athens Declaration, adopted at today's #EUMED9 Summit, will accelerate our efforts to protect the Mediterranean from the climate crisis and pool resources to tackle future challenges. As the danger presented by this crisis is common to us all, so too must be our defenses. 
(Μετάφραση: Η Αθηναϊκή Διακήρυξη που εγκρίθηκε στην σημερινή συνεδρίαση θα επιταχύνει τις προσπάθειές μας να προστατέψουμε την Μεσόγειο από την κλιματική κρίση και να συγκεντρώσουμε πόρους για την αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων. Καθώς ο κίνδυνος που παρουσιάζει αυτή η κρίση είναι κοινός για όλους μας, έτσι πρέπει να είναι και οι άμυνές μας.)
 
Στη διακήρυξη, συμφωνήθηκαν τα εξής, μεταξύ άλλων:  
  • άμεση και ενισχυμένη δράση για ανάσχεση της κλιματικής αλλαγής και τον περιορισμό της αύξησης της παγκόσμιας θερμοκρασίας κατά 1,5°C σε σχέση με τα προβιομηχανικά επίπεδα  
  • ανάπτυξη και υλοποίηση των πολιτικών της ΕΕ για το κλίμα και την ενέργεια  
  • μέτρα πρόληψης σε όλους τους τομείς που αναμένεται να επηρεασθούν σημαντικά από την κλιματική αλλαγή στην περιοχή της Μεσογείου  
  • δέσμευση στην τήρηση των στόχων της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας και την προώθηση συναφών νομοθετικών προσαρμογών, ως μέρος της δέσμης «Fit for 55» 
Ομως, το πιο αξιοπρόσεκτο ήταν αυτό:  
 
«(Οι EUMED9) Αναγνωρίζουν πως η Μεσόγειος είναι εξόχως ευάλωτη στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, καθώς είναι επιρρεπής σε ακραία καιρικά φαινόμενα, και ήδη βιώνει εκτενέστερα, συχνότερα και εντονότερα κύματα καύσωνα, ξηρασίες, έντονες βροχοπτώσεις, πλημμύρες και δασικές πυρκαγιές. Ως αποτέλεσμα, η περιοχή υφίσταται τώρα πρωτοφανή οικολογική ζημιά και οι δυνατότητες απόκρισης φθάνουν στα όριά τους.»  
 
Κι όλα αυτά, ενώ ακόμα η γη της Εύβοιας, της Αττικής και της Ηλείας (και πολλών άλλων) ακόμα αχνίζουν από τις καταστροφικές πυρκαγιές για τις οποίες οι εντολές Χαρδαλιά στην πυροσβεστική ήταν «μην επέμβετε»! Αφησαν να καούν χιλιάδες στρέμματα δάσους για να έρθουν τώρα να μας πουν ότι για τις πυρκαγιές αυτές «φταίει» η «κλιματική αλλαγή», την οποία μόνο αυτοί και οι (χρηματοδοτούμενες) από το «Open Society Foundation» οικολογικές οργανώσεις βλέπουν, ενώ η πραγματικότητα είναι άλλη.  
 
Επίσης, τονίζεται ότι οι ευρωπαϊκές χώρες του Νότου, θα εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να αποκτήσει η Μεσόγειος… «ουδέτερο κλίμα«… Με απλά λόγια, μιλάμε για υβριδική μετάλλαξη του κλίματος, από εύκρατο σε… ουδέτερο! Αυτό όμως σημαίνει ταυτόχρονα και καταστροφή της παραδοσιακά εγχώριας χλωρίδας (αφού αυτή βασίζεται στο ήπιο και εύκρατο κλίμα της Μεσογείου), η οποία θα οδηγήσει και σε σταδιακό αφανισμό της πανίδας.  
 
Ολα αυτά, οδηγούν και πάλι στην Agenda 2030 και το «Great Reset»!  
 
Με απλά λόγια, οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια σε μία κλιματική χούντα, στην οποία οι κυβερνήσεις που παραμένουν πιστές στη «Συμφωνία των Παρισίων» και την «Πράσινη Ευρωπαϊκή Συμφωνία», θα ξεκινήσουν μία σειρά χουντικών Νόμων αλλά και μία ατελείωτη σειρά δυσβάσταχτων φόρων οι οποίοι αναμένεται να γονατίσουν ακόμα περισσότερο την ανθρωπότητα. Κι αυτό, θα το δούμε σύντομα μπροστά μας.  
 
Εμείς, ενώ ετοιμάζουμε την αντίστασή μας και σ’ αυτήν τη χούντα, βλέπουμε κάπως έτσι την πορεία της «πράσινης ανάπτυξης»: 
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια