ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ COVID-19 ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Στη μία και μοναδική Μακεδονία στις ψυχές των Ελλήνων και της Ανθρωπότητας μεταφέρεται το έγκλημα Μητσοτάκη εναντίον του ελληνικού λαού.
 
Ανεύθυνοι Ειδικοί που σε μία νύχτα διορίζονται σε ανεύθυνους πολιτικούς αποκτώντας επικίνδυνη πολιτική εξουσία έρχονται να συνεχίσουν την εγκληματική πολιτική Μητσοτάκη που προκαλεί ανθρώπινα θύματα καθημερινά και καταστρέφει ζωές Ελλήνων επιχειρηματιών και οικογενειαρχών εδώ και δύο χρόνια.
 
Οι νεόκοποι Υπουργοί Υγείας Πλεύρης και Γκάγκα έρχονται στη Μακεδονία της Ελλάδας να μας εξηγήσουν πως μετά τη ΔΕΘ που αφορούσε αποκλειστικά εμβολιασμένους Έλληνες εκτοξεύτηκαν τα κρούσματα και να απειλήσουν με μέτρα, σύμφωνα με τις διαρροές στα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης. 
 
Το μένος Μητσοτάκη κατά εκατομμυρίων Ελλήνων που αρνούνται να γίνουν πελάτες του Τούρκου CEO της BioΝΤech είναι γνωστό. Το ίδιο και η πολιτική απάτη του στις εκλογές του 2019 σχετικά με τη Μακεδονία του Παύλου Μελά. 
 
Τώρα επανέρχονται οι Αυλικοί του για να μας εξηγήσουν τα ανεξήγητα. 
 
- Πώς είναι δυνατόν κ.Πλεύρη και κ. Γκάγκα να πεθαίνουν καθημερινά ανεμβολίαστοι συνάνθρωποί μας άνω των 70 ετών και/ή με υποκείμενα νοσήματα και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη να αμελεί να παίρνει μέτρα προστασίας των ιδίων και του ΕΣΥ. Τελικά, επιθυμείτε αληθινά να μην υπάρχουν θύματα COVID-19; 
 
- Πώς είναι δυνατόν εκατομμύρια ανεμβολίαστων Ελλήνων, εργαζομένων να ελέγχονται με rapid-test με δικά τους έξοδα σε ένα Κράτος Πρόνοιας και ο COVID-19 να εξαπλώνεται; Τελικά ποιος είναι ο ρόλος των εμβολιασμένων στην εξάπλωση του COVID-19 θα μας ενημερώσουν κάποτε οι ιθύνοντες του Υπουργείου Υγείας; 
 
- Ποια είναι η επίδραση, αν υπάρχει, όλων των ανεξέλεγκτων εμβολιασμένων επισκεπτών το τελευταίο δεκαπενθήμερο που έκαναν την περατζάδα τους από τη συμπρωτεύουσα και τι ιικό φορτίο άφησαν στην πόλη;  
 
Οι Πλεύρης και Γκάγκα πριν στοχοποιήσουν τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία που αντιστέκεται, πριν διώξουν αθλητές και μαθητές οφείλουν να απαντήσουν στα παραπάνω απλά ερωτήματα δημοσίως. Αλλιώς ας μην κάνουν το κόπο του ταξιδιού τους για να μας παπαγαλίσουν πόσο απαραίτητα είναι τα προϊόντα του Τούρκου CEO στη ζωή των Ελλήνων. 
 
Μας φθάνουν οι Τούρκοι που επιζητούν την κατάκτηση της Θεσσαλονίκης, δεν χρειάζονται και Έλληνες πολιτικοί να επιζητούν την οικονομική και κοινωνική καταστροφή και εξαθλίωση της για την προετοιμασία των επιχειρήσεων τους. 
 
Αρκετά με τη rapid-μπίζνα Μητσοτάκη εις βάρος των ανεμβολίαστων Ελλήνων με την παράλληλη ανεξέλεγκτη δράση των εμβολιασμένων συμπολιτών μας εις όφελος τρίτων, εντός και εκτός Ελλάδας. 
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια