ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ KAI ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΟΙ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ

Γράφει η Λέττα Καλαμαρά
 
Είναι τραγικό και πέρα κάθε φαντασίας το γεγονός ότι ενώ περισσότερος από το μισό πληθυσμό της Ελλάδας, ενήλικες και μαθητές ανεμβολίαστοι, θα ελέγχονται τακτικά πάνω από μία φορά την εβδομάδα για τον ιό COVID-19 και τις παραλλάξεις του, οι υπόλοιποι μπολιασμένοι εδώ και μήνες με τη χρήση του περιβόητου Μητσοτάκης-pass θα είναι πιθανοί φορείς του ιού που δεν θα ελέγχονται ποτέ και θα κυκλοφορούν ανάμεσα σε όλους μεταδίδοντας τον ιό.
 
Τα αποτελέσματα αυτής της εγκληματικής πολιτικής δεν θα αργήσουν να φανούν καθώς οι ανεξέλεγκτοι μπολιασμένοι σε σχολεία, εστιατόρια, μέσα μεταφοράς, χώρους εργασίας είναι προφανές ότι θα διασπείρουν τον ιό εν αγνοία τους. 
 
Επίσης οι αποφάσεις της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και της Ειδικής Επιτροπής που επιμένει να μην παίρνει κανένα μέτρο για την κατηγορία των συνανθρώπων μας που περιλαμβάνει το σύνολο σχεδόν των θανόντων καθημερινά και είναι ηλικιωμένοι άνω των 70 ή/και με υποκείμενα νοσήματα προκαλούν εύλογη απορία για τους σκοπούς τους. 
 
Τελικά Κυβέρνηση Μητσοτάκη και Ειδική Επιτροπή ενδιαφέρονται για την υγεία των πολιτών ή από αμέλεια για τη διασπορά του ιού Covid-19 με επιστημονικό δεδομένο σύμφωνα με την κα Παγώνη αλλά και διεθνώς αποδεκτό ότι όλοι οι άνθρωποι, μπολιασμένοι και μη, κολλούν μεταδίδουν και νοσούν με κίνδυνο της ζωής τους; 
 
Η ανούσια στόχευση σε μη μπολιασμένους και η ανεξέλεγκτη κυκλοφορία μπολιασμένων, ειδικά εκείνων που έχουν τσιμπηθεί εδώ και μήνες, είναι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία και οφείλει να σταματήσει άμεσα πριν να είναι αργά για όλους. 
 
Εργαστηριακά δωρεάν τεστ για όλους σε τουλάχιστον εβδομαδιαία βάση και μέτρα για τους ηλικιωμένους καθημερινά απαιτεί μία ανθρώπινη και υπεύθυνη εθνική πολιτική. 
 
Ειδάλλως κάποιοι προφανώς ανεύθυνοι-υπεύθυνοι μάλλον ενδιαφέρονται για το διχασμό και τη δημιουργία "ανθρώπινων θηραμάτων" παρά για την υγεία όλων μας.


από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια