Δασταμάνης – Γρεβενά: Σύνταξη φακέλου για το Χιονοδρομικό της Βασιλίτσας – Συνάντηση με Γεραπετρίτη  

Θετικά αποτίμησε τη  συνάντηση του  με  τον Υπουργό  Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη,  για το Χιονοδρομικό  Κέντρο της Βασιλίτσας, ο  Δήμαρχος  Γρεβενών, Γιώργος  Δασταμάνης, ο  οποίος σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, τόνισε ότι «άμεσα θα συνταχθεί και θα αποσταλεί στην Κυβέρνηση, ο πλήρης φάκελος του έργου, για την ουσιαστική αναβάθμιση του Χιονοδρομικού της Βασιλίτσας».

Στις  αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, ο κ. Δασταμάνης  ανέφερε  τον  εκσυγχρονισμό  και την αναβάθμιση όλων των υποδομών στους αναβατήρες και τα lift του χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας  Γρεβενών, ενώ υποστήριξε ότι «αποτελεί  μονόδρομο η λειτουργία  ΣΔΙΤ (Σύμπραξης  Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα).

Σχετικά με την καλύτερη οδική πρόσβαση των επισκεπτών  στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, ο Δήμαρχος Γρεβενών επεσήμανε ότι η δημοτική αρχή προχώρησε με 1 εκατομμύριο ευρώ στο  έργο αποκατάστασης, συντήρησης και βελτίωσης του οδικού άξονα Σμίξη-Βασιλίτσα και χρειάζεται άλλο  1 εκατ. ευρώ για να γίνουν οι υπόλοιπες  οδικές παρεμβάσεις που απαιτούνται.

Η συνάντηση του  κ.Δασταμάνη με τον Υπουργό Επικρατείας, έγινε παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, του Δημάρχου Δεσκάτης Δημήτρη Κορδίλα και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Χρήστου Τριγώνη, ενώ  με  την εμπλοκή και των  άλλων υπουργείων για το Χιονοδρομικό Κέντρο της Βασιλίτσας, κοινοποίηθηκε η σχετική ενημέρωση, τόσο στο  κ. Πέτσα, όσο και στον κ. Αυγενάκη, υπογραμμίζοντας την σημαντικότητα του έργου για την ανάπτυξη στα Γρεβενά και συνολικά στη Δυτ. Μακεδονία.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης  

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια