ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
 
ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΞΥΓΕΙΑΝΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ.
 
ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΚΟΥΡΓΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΨΕΥΤΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΩΡΑ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΝΑΞΙΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΝ ΕΠΩΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.  
 
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΘΗΚΕ, ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΑΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ, ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
 
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΩΝ.
 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΣΟΚ Ή ΚΙΝΑΛ ΤΟΥΤΗ Η ΝΕΑ ΑΝΩΜΑΛΙΑ. ΑΥΤΗ ΔΙΕΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ.
 
ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ ΤΟ ΚΩΝΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ή ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗ ΜΗΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
 
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΟΦΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΒΑΛΕ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ. ΚΑΙ ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ «ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ»: Η κ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ , Ο κ. ΙΜΑΜΟΓΛΟΥ Ή Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ;  
 
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΟΙ ΔΕΛΦΙΝΟΙ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΤΑΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Ο «ΣΩΤΗΡΑΣ»ΜΑΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ. 
 
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ  
21/10/ 2021  
 
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης  
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών  

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια