Γεγονός! Ο Ευρωπαίος Επίτροπος εξηγεί ότι δεν υπάρχει πλέον κρατική κυριαρχία.

Γράφει ο Charles Sannat 
 
Αυτό έχει τουλάχιστον το πλεονέκτημα της σαφήνειας.
Ο Τιερί Μπρετόν εξηγεί χωρίς καμία ασάφεια ότι το εθνικό δίκαιο είναι κατώτερο από το ευρωπαϊκό δίκαιο.  
 
Αλλά το ευρωπαϊκό δίκαιο δεν θεσπίζεται από το ίδιο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Γίνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή χωρίς κανέναν δημοκρατικό έλεγχο.
 
Καθώς το ευρωπαϊκό δίκαιο είναι ανώτερο από το εθνικό δίκαιο και καθώς οι βουλευτές σας είναι «εθνικοί», οι νόμοι των βουλευτών σας θα είναι πάντα κατώτεροι από τους ευρωπαϊκούς νόμους.  
 
Η συνέπεια είναι πολύ απλή και κατανοητή.  
Η Γαλλία (σ.μ. όπως και η Ελλάδα και κάθε χώρα στην ΕΕ) δεν είναι πλέον δημοκρατία.  
Η εξουσία δεν ανήκει πλέον στους λαούς αλλά στην Ευρώπη.  
 
Αυτό είναι που βιώνετε και αυτός είναι ο θεμελιώδης λόγος για τον οποίο η πολιτική δράση είναι εντελώς μάταιη, αφού οι ευρωπαϊκοί νόμοι θα ισχύουν ό,τι κι αν συμβεί και ό,τι κι αν επιλέξετε στην κάλπη.  
 
"Personne n'a forcé quiconque à rejoindre l'UE. Le droit européen prime sur les droits nationaux. C'est comme ça" édicte le commissaire européen T.Breton qui explique qu'il faut désormais considérer les Etats composant l'UE comme les équivalents des Etats composant les USA…  pic.twitter.com/rhKaVQ5Pi0— Jean Louis (@JL7508) October 17, 2021  
 
(μετάφραση Tweet: «Κανείς δεν ανάγκασε κανέναν να ενταχθεί στην ΕΕ. Το ευρωπαϊκό δίκαιο υπερισχύει του εθνικού δικαίου. Έτσι έχουν τα πράγματα«, λέει ο Ευρωπαίος Επίτροπος Τ. Μπρετόν, ο οποίος εξηγεί ότι τα κράτη που απαρτίζουν την ΕΕ πρέπει πλέον να θεωρούνται ισοδύναμα με τα κράτη που απαρτίζουν τις ΗΠΑ…)  
 
Charles Sannat  
 
«Αυτό είναι ένα άρθρο «presslib», δηλαδή μπορεί να αναπαραχθεί εν όλω ή εν μέρει υπό την προϋπόθεση ότι η παρούσα παράγραφος αναπαράγεται μετά από αυτό. Το Insolentiae.com είναι ο ιστότοπος όπου ο Charles Sannat εκφράζεται καθημερινά και παραδίδει μια αυθάδη και ασυμβίβαστη αποκρυπτογράφηση των οικονομικών ειδήσεων. Σας ευχαριστώ που επισκεφτήκατε τον ιστότοπό μου. Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό ενημερωτικό δελτίο στο http://www.insolentiae.com.»  
 
Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)  
πηγή: insolentiae.com

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια