Η «κυβέρνηση» εξευτελίζει τους φοιτητές

(φωτό: news247) 
 
Εικόνες ντροπής και εξευτελισμού καλούνται να βιώσουν ότι φοιτητές με το ξεκίνημα του νέου ακαδημαϊκού έτους. Τα πανεπιστήμια άνοιξαν και με το νέο ξεκίνημα, η «κυβέρνηση» των Αθηνών φρόντισε να κάνει τα πράγματα απελπιστικά δύσκολα.
 
Αφορμή γι’ αυτό το νέο «κατόρθωμα» αποτελούν τα χουντικά μέτρα για την «πανδημία», που μπήκαν και στα φοιτητικά εστιατόρια.  
 
Σύμφωνα με αυτά, τα φοιτητικά εστιατόρια θα λειτουργούν όπως και τα υπόλοιπα εστιατόρια της χώρας. Μόνο εμβολιασμένοι επιτρέπεται να τρώνε σε αυτά, ή άτομα τα οποία ασθένησαν το τελευταίο εξάμηνο. Οι ανεμβολίαστοι φοιτητές, θα μπορούν να παίρνουν το φαγητό από την είσοδο του εστιατορίου σε πακέτο και να το καταναλώνουν μακρυά από το χώρο, λες και έχουν χολέρα… Οπως ήταν φυσικό, δημιουργήθηκαν ουρές πολλών μέτρων.  
 
Αυτό το νέο ρατσιστικό – φασιστικό παραλήρημα της «κυβέρνησης» των Αθηνών, βρίσκει απόλυτα σύμφωνες τις φοιτητικές κομματικές οργανώσεις, οι οποίες είτε συμμετέχουν, είτε σιωπούν. Αυτοί που σε λίγες εβδομάδες θα ζητήσουν την ψήφο των φοιτητών, τώρα δέχονται τον εξευτελισμό που υφίστανται.  
 
Η απορία που μας δημιουργήθηκε είναι: τι θα γίνει εάν την ώρα της διανομής αυτού του φαγητού βρέχει;  
 
Είμαστε σίγουροι, πως τόσο η «κυβέρνηση», όσο κι οι φοιτητικές κομματικές οργανώσεις, αλλά ακόμα και οι εμβολιασμένοι φοιτητές, θα αδιαφορούν εάν οι ανεμβολίαστοι πάθουν πνευμονία εξ αιτίας τους.  
 
Το φασιστικό πρόσωπο της «κυβέρνησης» των Αθηνών, το γνωρίζουμε πολύ καλά. Το ότι οι φοιτητικές πολιτικές οργανώσεις αποτελούν τα ξεπεσμένα τσιράκια του Συστήματος, επίσης το έχουμε εμπεδώσει. Αυτό που καλούμαστε τώρα να μάθουμε πολύ καλά, είναι το απύθμενο μίσος που τρέφουν ορισμένοι εκ των εμβολιασθέντων προς τον ανεμβολίαστο συνάνθρωπο. Το είδαμε στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης όπου οι εκεί εμβολιασμένοι ηδονίζονται με το να βλέπουν τους μη εμβολιασθέντες να διανυκτερεύουν στην παγωνιά μέσα στα αντίσκηνα. Τώρα το βλέπουμε και στο «μέλλον» της χώρας μας, τους φοιτητές.  
 
Αν το μέλλον αυτής της χώρας είναι αυτός ο φασισμός, τότε είναι καλύτερα να μην έχει μέλλον αυτή η χώρα.  
 
Αυτοί είναι που διατυμπανίζουν ότι εμβολιάστηκαν δήθεν για το συνάνθρωπο. Οι πράξεις τους όμως δείχνουν την άκρατη απανθρωπιά τους και τον υπέρμετρο εγωισμό τους. Και δυστυχώς, αυτοί είναι η πλειοψηφία. Εκείνοι που πραγματικά νοιάζονται για το συνάνθρωπο, είναι μια μικρή μειοψηφία των εμβολιασθέντων.  
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια