Κατέβασαν όλες τις άγιες εικόνες από το Νοσοκομείο Σερρών

Μία επιτροπή από το Υπουργείο Υγείας (Οργανισμός Διασφάλισης Ποιότητας Υγείας λεγότανε) πήγε στο Νοσοκομείο Σερρών και ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ από τα τμήματα, ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙΑ που υπάρχουνε μέσα στα τμήματα ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΣΤΙΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ!
ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ! ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ! – ΔΙΠΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ HOT SPOT ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
 
*ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, απλά δεν έχει γίνει ακόμη καταγγελία.
 
*Την ίδια ώρα οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στις Σέρρες διώκονται απηνώς. Ξεκίνησαν 262 και με απειλές και εκβιασμούς έμειναν 118 στις επάλξεις.  
 
*Η κ. Μιχαϊλίδου απειλήθηκε ότι «θα της σπάσουν τα παΐδια» επειδή προβαίνει σε καταγγελίες.  
 
*Οι Έλληνες με το φιλότιμο ετοιμάζουν προϊόντα για τις οικογένειες των υγειονομικών με πολλά παιδιά ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ η Μητρόπολη Σερρών ΒΓΑΖΕΙ ΕΓΚΥΚΛΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ EΜΒΟΛΙΩΝ! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ!!  
 
*ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΟΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ.  
 
*ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ 
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Απο που να πιαστεί ο κόσμος;
 
Η Μητρόπολη Σερρών σα να είναι παράρτημα του Γκείτς, βγάζει ανακοινώσεις υπέρ του εμβολιασμού και αδιαφορεί το αν κατεβαίνουν οι άγιες εικόνες και σβήνουν τα καντηλάκια στο Νοσοκομείο Σερρών...
Ετσι κι αλλοιώς οι εντολές σε Υπουργείο και σε Μητρόπολη φαίνεται ότι προέρχονται από το ίδιο κέντρο εξουσίας (μυστικές λέσχες και στοές)..... και από το ίδιο πρόσωπο... τον Μαύρο (που λέει κι ο φίλος μας ο Αγγελος Καραγεώργος)

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια