Πτολεμαΐδα: Συγκέντρωση για την Τηλεθέρμανση

Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης, πραγματοποιεί αύριο, Τρίτη 26 Νοεμβρίου στις 11.30 το πρωί, το Συνδικάτο Πτολεμαΐδας, διεκδικώντας την υλοποίηση σειράς αιτημάτων με κυρίαρχο το «Εδώ και τώρα σύνδεση όλων των κατοικιών χωρίς προαπαιτούμενα. Η Θέρμανση είναι κοινωνικό αγαθό».

Οι συμμετέχοντες αξιώνουν, καμία αύξηση της τιμής της Τ/Θ, καμία διακοπή σε εργατικές- λαϊκές οικογένειες, διεύρυνση του κοινωνικού τιμολογίου για άνεργους, χαμηλοσυνταξιούχους, και χαμηλόμισθους, διαγραφή των χρεών και γενναίο διακανονισμό  για ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, να μη θιγούν τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων στη ΔΕΤΗΠ.

Συμμετέχουν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ, το Σωματείο Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας, ο Σύλλογος Γυναικών Πτολεμαΐδας.

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου, στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, καλούνται  σε σύσκεψη για το θέμα αυτό, όλοι οι φορείς της πόλης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Mαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια