Η δημοκρατία που κατευθύνεται από αλλότρια συμφέροντα , και ευρίσκεται σε ημιθανή κατάσταση

Φωτογραφία: εφημερίδα Φιλελεύθερος 
 
Kύριοι της εξουσίας, αξιωματούχοι φίλαρχοι, διατυμπανίζετε και επαίρεστε με προκλητικότητα για τις δημοκρατικές σας «ιδέες-συμπεριφορές».
 
Άγεστε και φέρεστε, σαν μωρές παρθένες, προκειμένου να αποδείξετε ότι είστε λάτρεις την «Δημοκρατίας». Εμπορευματοποιείτε τα πάντα και στήνετε πανηγύρια για να γιορτάσετε με τους «δημοκρατικούς» ομοϊδεάτες σας και με τους τηλεοπτικούς σας θαμώνες, τον όχλο, τον οποίο φυσικά εξαθλιώσατε και τον αποπέμψατε στην κόλαση του Δάντη.  
 
Κύριοι, θέλετε να μας έχετε σε ύπνωση για να ασελγείτε στα ενδότερα της ανθρώπινης ύπαρξης μας, προκειμένου να μας κατευθύνετε και να μας οδηγήσετε σε άθλια μονοπάτια για να εξυπηρετήσετε τα αφεντικά σας σε βάρος της εθνικής μας υπόστασης, με ότι αυτό συνεπάγετε.  
 
Θέλετε να μεταβάλλετε την δύναμη του μυαλού μας και να μας λοβοτομήσετε για να μας ευθυγραμμίσετε και να μας εισάγετε μέσα στον εγκέφαλό μας τα δικά σας άθλια δεδομένα, που σας επιβάλλουν τα αφεντικά σας.  
 
Κύριοι, αιθεροβάμονες, έχετε την εντύπωση ότι εγκαταστήσατε στην Χώρα μας, κατ ευφημισμό «…την γη της επαγγελίας, χαίρε εξ ης ρέει μέλι και γάλα» και φαλκιδεύσατε τις ελευθερίες μας, θέλετε διακαώς, να μας οδηγήσετε στην πνευματική και ηθικο-ψυχολογική μας συρρίκνωση -καταρράκωση, για να μας οδηγήσετε «σαν πρόβατα επί σφαγή μέσα στο μαντρί» στην υποτιθέμενη παγκοσμιοποίηση, παραδίδοντας την δική μας Χώρα, κενή, δίχως το ένδοξο περιεχόμενο της, που απαρτίζεται από την Πατρίδα μας -την Θρησκεία μας- την Οικογένεια μας, με ιστορία χιλιετηρίδων και την ανταλλάσσετε με υπόγειες διαδρομές, όπως είναι η αντικατάσταση του πληθυσμού με λαθρομετανάστες, οι οποίοι πρόκειται να φθάσουν σε πληθυσμό, στο ήμισυ των γηγενών συμπατριωτών μας για να επηρεάσουν μακροχρόνια τις γενικότερες εξελίξεις στον Ελλαδικό μας Χώρο ….  
 
Βαυκαλίζεστε και ωρύεστε κατά τις συνάξεις σας, ότι προστατεύετε τον πολίτη και ότι κάνετε, το κάνετε για το καλό του, όπως αποδεικνύεται από τα μνημόνια , τον υποτιθέμενο κατασκευασμένο αόρατο εχθρό και δεν ξέρουμε τι άλλο μας επιφυλάσσετε.  
 
Κύριοι, θέλετε να μας καταργήσετε την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης και δια μέσου του διαδικτύου, στραγγαλίζετε τα πάντα, θέλετε να μας ελέγχετε, και να είμαστε καλά παιδιά στους υποτελείς μας και να υποστηρίζουμε το άθλιο πολιτικό σύστημα που δεν συνάδει με τις ιστορικές μας καταβολές.  
 
Όσοι, δεν σας είναι αρεστοί, τους εκσφενδονίζετε, τους εξαφανίζετε, τους σφραγίζετε τα στόματα και μετά αρχίζουν και πάλι να απαγγέλουν ύμνους επί των ύμνων, αλαλάζοντας σαν κύμβαλα, για την δημοκρατία.  
 
Ότι και να κάνετε η αλήθεια δεν φυλακίζεται, δεν διαστρεβλώνεται, δεν διαφοροποιείται, δεν υποκρύπτεται απλώς καταλαμβάνει όλο το φάσμα της κοινωνίας και ξεβρακώνει τους υποτιθέμενους αλτρουιστές, γι αυτό στράτευσαν τους υποτιθέμενους ηγήτορες του γένους, με κάθε αθέμιτο μέσο και αποφάσισαν για την ευημερία μας, να κλείσουν τα στόματα μας, να συρρικνώσουν τον εγκέφαλό μας και να μεταβάλλουν την δύναμη του μυαλού μας προκειμένου να την ευθυγραμμίσουν σύμφωνα με τα δικά τους άθλια δεδομένα, εξ άλλου δεν είναι τυχαία τα γεγονότα που βιώνουμε με τις μάσκες και οι οποίες θα επιφέρουν τα θανάσιμα εμβόλια… όλα έχουν την εξήγησή τους, όλα έχουν τον ρόλο τους.  
 
Ρόδος 10 Αυγούστου 2021  
 
Σωκρατίδιος ο περιπατητής  
κατά κόσμο Ελευθέριος Ζήφιας
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια