Υφυπουργός Ψηφιακής Συμπαράστασης

Ο Άγγελος Συρίγος κάνει συγκλονιστικές προσπάθειες για την εξυγίανση της πανεπιστημιακής ζωής (στο twitter)
 
Από τον Παναγιώτη Λιάκο
 
Ο Οδυσσέας Βλαχονικολός είναι φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και στέλεχος της φοιτητικής παράταξης Πανελλήνια Ανεξάρτητη Κίνηση Σπουδαστών (ΠΑνΚΣ). Την Τρίτη, τον έδειραν αναρχικοί, επειδή έχει υποστηρίξει τη θεσμοθέτηση πανεπιστημιακής αστυνομίας. 
 
Ο Βασίλης Αποστολόπουλος, που είναι ένας εκ των επικεφαλής της φοιτητικής παράταξης στην οποία ανήκει ο ξυλοδαρθείς, είπε: «Έχουν ενημερωθεί και η Αστυνομία και ο πρύτανης, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ντροπή σε όποιον είναι υπεύθυνος για την ασφάλειά μας στο πανεπιστήμιο. Παρακαλώ να κοινοποιηθεί, μπας και ιδρώσει κανένα αυτί. Είμαστε τελείως μόνοι μας στο πανεπιστήμιο». 
 
Ας μην τα θέλουμε, όμως, όλα δικά μας. Η Πολιτεία κάνει ό,τι μπορεί. Ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος έκανε το καθήκον του στο ακέραιο. Ολόκληρο τουίτ έγραψε και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον φοιτητή που έφαγε το μπερντάχι. Ιδού η ιστορική παρέμβαση του άκρως επιτυχημένου υφυπουργού Παιδείας: «Επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον φοιτητή @OVlachonikolos που δέχθηκε χθες στην ΑΣΟΕΕ επίθεση από αναρχικούς. Του εξέφρασα τη συμπαράστασή μου και δεσμεύθηκα ότι είμαστε στο πλευρό του. Καταδικάζουμε απολύτως τη βία και συνεχίζουμε τον αγώνα για ασφαλή πανεπιστήμια». 
 
Να, βρε αχάριστοι, γιατί πληρώνουμε Κεραμέως υπουργό και Συρίγο υφυπουργό, αλλά και τους πρυτάνεις, που… ερευνούν τα ζητήματα της βίας! Οταν οι αναρχικοί, οι αριστεριστές ή άλλοι παρεπιδημούντες στα ΑΕΙ (λαθρέμποροι τσιγάρων, έμποροι ναρκωτικών και λοιποί ποινικοί) θα μισερώνουν στο ξύλο κάποιον που δεν τους αρέσει, ο ξυλοφορτωμένος και οι φίλοι του θα καλούν την Αστυνομία, αυτή θα διατάσσεται να μην πάει, μη τυχόν και… προκαλέσει, ο πρύτανης θα το ερευνήσει το θέμα, ο υφυπουργός θα γράψει τουίτ και θα τηλεφωνήσει στο θύμα, η υπουργός θα υποσχεθεί αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση και ο ξυλοδαρθείς θα συνεχίσει να πληρώνει φόρους για να μισθοδοτεί όλους τους προαναφερθέντες. 
 
Τέλος, για να γίνει το σκηνικό ακόμα πιο παρανοϊκό απ’ όσο ήδη είναι, υπάρχει και μια πιθανότητα οι ξυλοφορτωμένοι να ξαναψηφίσουν υπουργούς και υφυπουργούς που τους συμπαρίστανται… τηλεφωνικά. 
 
Ούτως έχουσιν τα πράγματα εν Ελλάδι. 
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια