Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Τα ρατσιστικά και ανούσια μέτρα Μητσοτάκη κατά εκατομμυρίων Ελλήνων μη πελατών των Τούρκων CEO της Biontech, με τον αποκλεισμό περισσότερου από το μισό πληθυσμό της Ελλάδας από καφετέριες, εστίαση και καταστήματα λιανικής και δημόσιες υπηρεσίες στο Πανελλήνιο είναι δεδομένο πού θα οδηγήσουν τις επιχειρήσεις.
 
Το επαίσχυντο των πράξεων και αποφάσεων Μητσοτάκη και της Αυλής του Μαξίμου είναι ότι ενώ γνωρίζουν τις καταστρεπτικές συνέπειες των αυταρχικών επιλογών τους που στην ουσία αδειάζουν τα καταστήματα και επιφέρουν ανεπανόρθωτη οικονομική καταστροφή συνεχίζουν να υλοποιούν το έργο ανθελληνικών κέντρων με πρόσχημα την χρήση του βιολογικού όπλου του COVID-19 εις βάρος της χώρας και των Ελλήνων. 
 
Με δεδομένο και το φόβο των εμβολιασμένων που βρίσκονται αντιμέτωποι με μία εμπορική απάτη όπου το προϊόν πώλησης αποδείχτηκε κατώτερο των εξαγγελιών, με σύντομη και μειούμενη με το χρόνο προστασία, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οδηγούμαστε στο θάνατο του εμποράκου της Ελλάδας εις όφελος των ξένων αλυσίδων. Η εμπορική πτώση αναμένεται ραγδαία σύντομα και χωρίς καμία αποζημίωση για τις επιχειρήσεις αυτή τη φορά. 
 
Μετά το εθνικό ξεπούλημα Τσίπρα- Μητσοτάκη των υποδομών και τον ενταφιασμό του πλούτου μας έρχεται η οικονομική καταστροφή στις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις να συνεχίσει τις επίμονες απόπειρες Μητσοτάκη για το διχασμό των Ελλήνων και διάλυση της Ελλάδας. 
 
Ο Κ.Μητσοτάκης και η Αυλή του Μαξίμου από την πρώτη μέρα του φαινομένου COVID-19 επέδειξαν επίμονη αδιαφορία για τους καθημερινούς θανάτους συνταξιούχων άνω των 70 με/ή υποκείμενα νοσήματα και δεν πήρε ούτε ένα άμεσο μέτρο προστασίας για αυτούς. Αρκούνται ακόμα και σήμερα να καταγράφουν νεκρούς για να διατηρούν το φαινόμενο και στοχεύουν στις Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας της Ελλάδας και τα ανήλικα παιδιά με κάθε αφορμή. 
 
Η αντιεπιστημονική ομάδα του και ο ίδιος προσωπικά δεν μας εξηγούν γιατί ΗΠΑ και Ευρώπη, FDA και ΕΜΑ, δεν εγκρίνουν την 3η δόση για το γενικό πληθυσμό και ο Κ.Μητσοτάκης με τους αυλικούς του δίνουν το κακό παράδειγμα αγνοώντας παράλληλα τους στοιβαγμένους σε μέσα μεταφοράς και κυρίως τους εμβολιασμένους εδώ και μήνες που ως "ιερή αγελάδα" αφήνονται ελεύθεροι να κυκλοφορούν και να μεταδίδουν τον ιό ανεξέλεγκτοι. Τέτοιο είναι το ενδιαφέρον του Κ.Μητσοτάκη για την υγεία των Ελλήνων, εμβολιασμένων και μη, με αποτέλεσμα στο "Βενιζέλειο" Νοσοκομείο Κρήτης σήμερα να νοσηλεύονται στη ΜΕΘ εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι στο ίδιο ποσοστό. 
 
Η διακυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη με Υπουργούς εμπλεκόμενους σε ανεξιχνίαστα σκάνδαλα δωροδοκίας είναι επικίνδυνη για την Ελλάδα και ευχόμαστε ο ελληνικός λαός και οι επιχειρηματίες που βλέπουν τη ζωή τους να διαλύεται να απαιτήσουν μία άλλη εθνική πολιτική υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων. Ειδάλλως η νέα Εθνική Καταστροφή του '22 δεν είναι μακριά μας. 
 
Μητσοτάκης, Τσίπρας, Παπανδρέου οφείλουν να λογοδοτήσουν για τα εθνικά εγκλήματά τους. Τι περιμένει η Δικαιοσύνη για την εξιχνίαση των εγκλημάτων της Novartis και όποιους εμπλεκόμενους Υπουργούς, νυν και πρώην; Ποιον εξυπηρετεί η αδράνειά της;
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια