Το βίντεο που απαγόρευσε το YouTube: Άλλαξαν τον ορισμό του εμβολίου, για να καλύπτει τα πειραματικά, γενετικά σκευάσματα


Το YouTube κατέβασε το βίντεο με την τοποθέτηση του Peter Doshi, επιμελητή του ιατρικού περιοδικού British Medical Journal (BMJ), στο επιστημονικό πάνελ που οργάνωσε ο γερουσιαστής Τζόνσον. Η απαγόρευση αυτή συνοδεύεται από ποινή για το κανάλι Μαντάτα, καθώς και απειλή οριστικής διαγραφής του, αν λάβει ακόμα δύο τέτοιες "προειδοποιήσεις".

Όπως αναφέρεται στο μήνυμα που λάβαμε:

"Το YouTube δεν επιτρέπει ισχυρισμούς σχετικά με τους εμβολιασμούς για τον COVID-19, οι οποίοι εναντιώνονται στις απόψεις ειδικών από τοπικές υγειονομικές αρχές ή τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ)." 

Έτσι απλά, λοιπόν, πετιέται στα σκουπίδια η επιστημονική τοποθέτηση ενός παγκοσμίου κύρους επιστήμονα και κύριου επιμελητή ενός από τα μεγαλύτερα ιατρικά περιοδικά στον κόσμο, όπως και πολλών άλλων επιστημόνων που διαφοροποιούνται από το καθεστωτικό αφήγημα. 

Το επίμαχο βίντεο υπάρχει σε άλλες πλατφόρμες και μπορείτε να το δείτε εδώ:

και εδώ:

Έχουμε ήδη ανακοινώσει την αποχώρησή μας από το (Meta) Facebook και, όπως φαίνεται, και στο YouTube τα "ψωμιά" μας είναι λίγα. Καλούμε όλους τους φίλους που επιθυμούν να ενημερώνονται για το νέο υλικό μας να κάνουν εγγραφή στο μπλογκ Μαντάτα από έξω, στο κανάλι μας στο Odysee και το Brighteon και να μας ακολουθήσουν σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, στο MeWe και το Telegram

 

Μαντάτα Από Έξω

source https://mandataapoekso.blogspot.com/2021/11/youtube.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια