Πτολεμαΐδα: Εορταστική αγορά του Συλλόγου παιδιών ΑΜΕΑ

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές από τα χέρια εθελοντών προσφέρει και φέτος ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας, στο γραφείο του επί της Οδού Νοσοκομείου 7 στην Πτολεμαΐδα, προσβλέποντας στην αγάπη και στη στήριξη του κόσμου, αφού τα έσοδα της εορταστικής αγοράς θα διατεθούν για τη λειτουργία του Κέντρου φροντίδας Παιδιού.

Χιονισμένα δέντρα αλλά και παραμυθένιες παραστάσεις, ξυλόγλυπτες συνθέσεις, πάντα στο πνεύμα των ημερών, διακοσμητικά αντικείμενα, αρωματικά σαπούνια, ένας μεγάλος πίνακας ζωγραφικής επώνυμου δημιουργού, περιλαμβάνει η Χριστουγεννιάτικη συλλογή, ενώ οι τιμές είναι προσιτές σε κάθε βαλάντιο, από ένα μέχρι και διακόσια πενήντα ευρώ που κοστίζει ο πίνακας.

Η κίνηση, σύμφωνα με τις συνθήκες που επικρατούν και λόγω της υγειονομικής κρίσης είναι καλή, τα εκθέματα προβάλλονται διαδικτυακά μέσω της σελίδας στο facebook του Συλλόγου, ενώ παραγγελίες μεταφέρονται και κατ’ οίκον. Η αγορά λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 14:00 και από τις 17:00- 21:00 καθημερινά, και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια