Δυτ. Μακεδονία: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Μέχρι τις 17 Ιανουαρίου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι στο πρόγραμμα “Μηχανικοί και Management: Οργάνωση, Διοίκηση και Λήψη Αποφάσεων, Εργαλεία και Μέθοδοι», που προσφέρεται από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην παροχή γνώσεων, στην ανάπτυξη και στην ενίσχυση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των μηχανικών και των στελεχών που ασχολούνται με τη διοίκηση, και τη λήψη αποφάσεων και τη διαχείριση έργων.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 140 ώρες (7 εβδομάδες), και διαρθρώνεται σε 6 ενότητες: (i) Διοίκηση, Οργάνωση και Λήψη Αποφάσεων, (ii) Επικοινωνία, Ηγεσία, Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Αλλαγές και Συγκρούσεις, (iii) Στρατηγική Διοίκηση, (iv) Διοίκηση Έργων, (v) Χρονική Αξία Χρήματος, Δείκτες και Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων και (vi) Ποιότητα, Διαδικασίες, Τεχνολογία και Επιχειρηματικότητα.
• Αιτήσεις: έως 17 Ιαν 2022
• Διάρκεια: 17.01 – 06.03.2022
• Τρόπος Διεξαγωγής: Εξ αποστάσεως.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός αιτήσεων/υποψήφιων. Η σειρά κατάταξης και η αντίστοιχη προτεραιότητα πραγματοποιείται με βάση την ημερομηνία εγγραφής καταβάλλοντας το αντίστοιχο τέλος παρακολούθησης.
• Πληροφορίες: https://kedivim.uowm.gr/programs/michanikoi-kai-management-organosi-dioikisi-kai-lipsi-apofaseon-ergaleia-kai-

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια