Υφυπουργός του Ομπάμα, για θέματα επιστήμης στο Υπουργείο Ενέργειας, καταρρίπτει την "κλιματική κρίση".


"Η άνοδος της στάθμης της θάλασσας πλημμυρίζει τις ακτές".

"Οι τυφώνες και οι ανεμοστρόβιλοι γίνονται πιο άγριοι και συχνότεροι;"

"Η κλιματική αλλαγή θα είναι μια οικονομική καταστροφή;"

Σίγουρα τα έχετε ακούσει όλα αυτά να παρουσιάζονται ως γεγονός: "The science is settled - Η Επιστήμη έχει αποφανθεί", και τα βοθροκάναλα μας βομβαρδίζουν διαρκώς με προπαγάνδα. Άλλωστε ο ίδιος ο Ομπάμα δεν είχε πει πως "The science is settled", όταν τον βόλεψε το αφήγημα; Λέτε να μην ξέρει κοτζάμ Πρόεδρος των ΗΠΑ, με τόσους συμβούλους ολόγυρα;

Κι όμως! Σύμφωνα με την επιστήμη, όλες αυτές οι δηλώσεις είναι βαθιά παραπλανητικές. Κι αυτό δεν το λέει το ιστολόγιο, αλλά κορυφαίος επιστήμονας των ΗΠΑ, Υφυπουργός Ενέργειας του Ομπάμα!

Ο λόγος για τον Steven Koonin, έναν καθηγητή Θεωρητικής Φυσικής στο Caltech και το New York University, που ήταν Υφυπουργός Ενέργειας (σε θέματα επιστήμης) του Ομπάμα επί 2,5 χρόνια, απ' τις 19/5/2009 μέχρι τις 18/11/2011, όταν και πήγε σε θέση του Τομέα Άμυνας. Πρόσφατα έδωσε μια διάλεξη με θέμα το τελευταίο report (AR6) του IPCC, (της Ομάδας Επιστημόνων του ΟΗΕ που προωθούν το αφήγημα της "κλιματικής αλλαγής"), σε συνδυασμό με το πρόσφατο βιβλίο του "Unsettled?": "Η Επιστήμη πρέπει να πληροφορεί, όχι να καθορίζει αποφάσεις", "Οι περισσότεροι απ' αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις ΔΕΝ ...

έχουν διαβάσει τις εκθέσεις του IPCC, οι οποίες λένε σημαντικά, αλλά και αναπάντεχα πράγματα". 

Στη διάλεξη ο Koonin αποδοκιμάζει σαφώς την κλιματική υστερία των Μέσων Προπαγάνδας μετά από κάθε πλημμύρα ή δασική πυρκαϊά και δείχνει πως το κλίμα δεν ήταν ποτέ σταθερό με ένα πολύ απλό επιχείρημα, το διάγραμμα μετρήσεων του Νειλόμετρου. Το Νειλόμετρο είναι μια ιδιοφυής κατασκευή των Αιγυπτίων στις αρχές του 7ου αιώνα, προκειμένου να μετρούν τη μέγιστη και ελάχιστη στάθμη του Νείλου, απ' την οποία εξαρτάται η ζωή και η ευημερία στη χώρα. Πρόκειται ακριβώς για την ιστορία των παχέων και των ισχνών αγελάδων, που αφηγείται η Παλαιά Διαθήκη πως είδε στο όνειρο ο Φαραώ και το όνειρο ερμήνευσε ο Ιωσήφ.

 
Τα δεδομένα του Νειλόμετρου αποτελούν μοναδική περίπτωση στην παγκόσμια ιστορία που έχουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μετρήσεις, (κι όχι proxy, δηλαδή κατασκευασμένα από υποθέσεις με βάση έμμεσες πληροφορίες, όπως π.χ. οι θερμοκρασίες προηγούμενων αιώνων, για τις οποίες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ), για τόσα πολλά συνεχή χρόνια! Το διάγραμμα έχει κατασκευάσει ο "δικός μας" καθηγητής του Ε.Μ.Π. Δημ. Κουτσογιάννης, περιλαμβάνει δεδομένα 849 ετών και δείτε πόση έντονη μεταβολή παρουσιάζει διαχρονικά η στάθμη του ποταμού, που "αποστραγγίζει περίπου 10% της Αφρικής ή 1/3 των ηπειρωτικών ΗΠΑ" και επηρεάζει όλες τις χώρες στα ΒΑ της ηπείρου. Στο 20:50 του βίντεο μπορείτε ν' ακούσετε τον Koonin να μνημονεύει τον καθηγητή Κουτσογιάννη ως "πηγή" του διαγράμματος. Δείτε στο διάγραμμα πως κατά τον 8ο αιώνα συνέβη όχι μόνο δραματική πτώση της στάθμης του Νείλου, αλλά και σημαντικός περιορισμός των ορίων μεταβολής της στάθμης. Κι αυτό προκύπτει από μετρήσεις, όχι από υποθέσεις.

Το κλίμα πάντα άλλαζε, φαίνεται πως απεχθάνεται τη σταθερότητα. Η "κλιματική κρίση" δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα πολιτικό κατασκεύασμα, προκειμένου να επιβληθεί μια παγκόσμια αρπαγή περιουσιών. "You will own nothing and you will be happy - Δεν θα έχετε στην ιδιοκτησία σας τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι" μας είπε κάποια στιγμή ο Klaus Schwab, του World Economic Forum. Απλά η αρπαγή, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει, γίνεται με πιο "κομψό" τρόπο, απ' αυτόν με τον οποίο οι Ναζί άρπαξαν τις περιουσίες των Εβραίων.


Πηγή: greeklignite.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια