Δεν αναγνωρίζει η Κομισιόν το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού παραμονές Συνόδου Κορυφής


Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αναγνωρίζει, ουσιαστικά, ούτε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων ούτε την ισχύ των πιστοποιητικών εμβολιασμού και των υγειονομικών διαβατηρίων και ζητάει από τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, ακόμα και τους πλήρως εμβολιασμένους, που θα καλύψουν τη Σύνοδο Κορυφής της Ανατολικής Εταιρικής Σχέσης να κάνουν μοριακό τεστ ή να έχουν πιστοποιητικό νόσησης.

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά, η οποία είναι ανταποκρίτρια ελληνικών μέσων ενημέρωσης στο Παρίσι. «Δεν αναγνωρίζεται το υγειονομικό διαβατήριο ή πιστοποιητικό εμβολιασμού, ακόμη και των πλήρως εμβολιασμένων δημοσιογράφων από τις υπηρεσίες μέσων ενημέρωσης του Συμβουλίου της ΕΕ, για την κάλυψη της επόμενης συνόδου κορυφής 16-17/12. Όλοι ανεξαιρέτως οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να έχουν αρνητικό PCR! Επί της ουσίας, οι ίδιες οι ευρωπαϊκές αρχές αναγνωρίζουν πως το υγειονομικό διαβατήριο που επιβάλλουν δεν είναι αποτελεσματικό και δεν χρησιμεύει για την καταπολέμηση του κορωνοϊού! Τα συμπεράσματα δικά σας» αναφέρει η Μαρία Δεναξά και επισυνάπτει τη σχετική σελίδα από το site της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε αυτήν αναφέρεται ξεκάθαρα ότι οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι -δεν κάνει κανέναν διαχωρισμό σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους- θα πρέπει να έχουν είτε αρνητικό μοριακό τεστ 48 ωρών είτε, υπογεγραμμένο από γιατρό, πιστοποιητικό ότι έχουν νοσήσει μέσα στους τελευταίους έξι μήνες.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Δεναξά με την επισυναπτόμενη σελίδα από το site της Ευρωπαϊκής Ένωσης:

 

από zougla

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια