Λιγότερο από το 4% των θανάτων COVID σε Αγγλία και Ουαλία οφείλονταν στην COVID


Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, απαντώντας σε ερώτημα που τέθηκε βάσει του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης (Freedom of Information Request) αποκάλυψε ότι ο αριθμός των ατόμων που πέθαναν εξαιτίας της COVID-19 στην Αγγλία και Ουαλία από την αρχή της πανδημίας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021 είναι μόλις 6.183 άτομα (3362 άνδρες, 2821 γυναίκες).


Πηγή φωτό: ons.gov.uk

Από αυτούς, 3.388 άτομα ήταν άνω των 80 ετών, ποσοστό 54,8%.

Μεταξύ των παιδιών και εφήβων, σημειώθηκαν μόλις 3 θάνατοι (ποσοστό 0,05%), ενώ συνολικά στις ηλικίες κάτω των 30 ετών, οι θάνατοι ήταν 23 (ποσοστό 0,37%).

Πέρα από τη σκανδαλώδη διαφορά (οι 6.183 θάνατοι αντιπροσωπεύουν κάτι λιγότερο από το 4% των 156.924 καταγεγραμμένων θανάτων που αποδίδονται στην COVID-19 στην Αγγλία και Ουαλία για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα) για τα ελληνικά δεδομένα, περισσότερη εντύπωση μας κάνει το γεγονός ότι η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ!

 

Τα Μαντάτα Από Έξω είναι, και θα παραμείνει, μια ερασιτεχνική προσπάθεια ενημέρωσης, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς προώθηση προϊόντων. Αν θέλετε να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια, μπορείτε να το κάνετε εδώ: https://www.buymeacoffee.com/mandata.apoekso

 

Μαντάτα Από Έξω


από mandataapoekso.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια