"ΟΜΗΡΟΙ" ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά
 
Εβδομάδα επιλογής της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας, του σκληρού πυρήνα του Έθνους μας και τα μάτια όλων εντός και εκτός των πυλών στρέφονται στο ΚΥΣΕΑ, που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να συγκληθεί εντός της εβδομάδας. Πρώτη και καλύτερη ενδιαφερόμενη φυσικά η Τουρκική ΜΙΤ, ο αιώνιος εχθρός της Ελλάδας και παράλληλα σύμμαχος μας σε ένα οξύμωρο διπλωματικό παιχνίδι που ζει για μία μόνο απόφαση. Τη μη ανάληψη της ηγεσίας του Ελληνικού Στρατού από τον Αντιστράτηγο Δεμέστιχα Πέτρο, τον πρώτο με διαφορά μεταξύ των υπολοίπων ίσων. Έναν Αξιωματικό ηγέτη που η σκιά του τρομάζει κάθε κατεργάρη. Για μία Τουρκία και Έλληνες συνεργάτες της που ονειρεύονται αποστρατικοποίηση νήσων, πλήρη εποικισμό τους, διάβρωση του Στρατού μας, πλήρη αναξιοκρατία, κάθε είδος κοινωνικού πάρεργο και φυσικά κάθε Έλληνα Αξιωματικό πελάτη των Tούρκων CEO της Biontech με τους ιατρικούς φακέλους στα χέρια τους ο Αρχηγός Στρατού Πέτρος Δεμέστιχας είναι casus belli.
 
Διεθνές οργανωμένο έγκλημα που κυβερνάει Κράτη και διεισδύει μέσα σε κρατικό μηχανισμό με όλες τις μεθόδους και αντίπαλοι του Ελληνισμού επιδιώκουν οποιαδήποτε άλλη περισσότερη ελεγχόμενη ηγεσία. Ανωτάτους αξιωματικούς Εφιάλτες ως γκουρού των προμηθειών, Χημικά τζιτζίκια με εξαιρετικές επιδόσεις στο real estate άνω των 30 ακινήτων, διπρόσωπους καρεκλοκενταύρους δειλούς στο κίνδυνο της ξηράς, στρατηγούς με βαμμένα ξανθιά μαλλιά και οποιονδήποτε μπορεί να υποκύπτει σε εξωγενείς πιέσεις, military lifestyle, και οτιδήποτε εις βάρος των αρίστων. και υπέρ των μετρίων που ακολουθούν. Κάθε Αγάς ήθελε πάντα το γιουσουφάκι του να του χαϊδεύει το κεφάλι, τη κοιλία και ό,τι άλλο χρειαστεί.
 
Οι Αγάδες μπορεί να έφυγαν αλλά κάποιοι ντύθηκαν Έλληνες, κάποιοι Έλληνες έγιναν Αγάδες και η Ελλάδα ξανασταυρώνεται 200 χρόνια τώρα. Τα γιουσουφάκια πάντα αναζητούνται στα πιο αρρενωπά αγόρια και στρατολογούνται από μικρά με χαρά και από τα ίδια για τον ιερό σκοπό τους και πολλά ανταλλάγματα φυσικά μίας εύκολης και πλούσιας καθημερινής επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής-βιτρίνας. Κάποια στιγμή οι γκουρού του Μαξίμου που κόπτονται για τα δικαιώματα ΛΟΑΤΚΙ με πάθος μεγαλύτερο και από την Ελλάδα οφείλουν να δουν γιατί ακόμα η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια στον Ελληνικό Στρατό και Αξιωματικού γίνονται εκβιαζόμενα γιουσουφάκια από νέοι και χτίζουν καριέρες εκβιαζόμενοι ζιγκολό ψήνοντας ο ψάρι και από τις δύο πλευρές με ξεπούλημα το αξιόμαχο του πυρήνα μας.  
 
Πάντως οι κυρίαρχες φήμες σε βαθμό παρεξήγησης για Αξιωματικούς του real estate που πέρα από την ασκητική ζωή του πολεμιστή επιδεικνύουν και το ταλέντο της διαχείρισης δεκάδων ακινήτων, αναδεικνύει ένα πολύ ενδιαφέρον ζήτημα νομιμότητας και ηθικής στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων μας. Ως προς τη νομιμότητα τίθεται επιτακτικά πλέον η υποβολή από ΕΧΘΕΣ όλων των Ανωτάτων Αξιωματικών άνω του Ταξιάρχου "ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" ώστε να γνωρίζουν οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες, οι μικρότεροι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και τα στρατευμένα νιάτα μας ποιοι ηγέτες τους είναι και πραγματικοί bussinesmen. Καλά θα κάνει o πάντα ζυγισμένος Αρχηγός Στρατού κ.Λαλούσης να ενημερώσει αν στη Σχολή Ευελπίδων που χύνουν το αίμα και τα δάκρυα τους οι επίλεκτοι της φυλής μας και συνέχεια στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ, στη ΣΧΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ διδάσκονται μαθήματα Χρηματιστηρίου και Επενδύσεων και ποιοι είναι οι Αριστούχοι. Δεν αποκλείεται φυσικά και κάποιος Στρατηγός να τα βρήκε από κάποιο προκάτοχό του που υπηρέτησε στο πλάι του και ο οποίος να υπηρέτησε στο πλάι κάποιου άλλου Αρχηγού που ίσως στο τέλος και να κάθισε στο σκαμνί για μίζες!. Μέχρι εδώ αρκετά.  
 
Η αποστρατεία Δεμέστιχα που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο καθώς τυχόν παραμονή του θα τον καταστήσει φαβορί και αντικαταστάτη του επιτυχημένου ΑΓΕΕΘΑ Φλώρου την επόμενη χρονιά αναμένεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ να επιτευχθεί τεχνητώς. Καθώς δεν υπάρχει σύγκριση με τους άλλους υποψήφιους κοιτάζοντας τα προσόντα αλλά κυρίως το βίο και τις διώξεις εις βάρος του, η λύση που προωθείται είναι η παραμονή για άλλο έναν χρόνο του νυν Αρχηγού Λαλούση ώστε να δικαιολογηθεί η αποστρατεία Δεμέστιχα. Κλασικές μεθόδους χρησιμοποιημένες κατά κόρον στο παρελθόν με τα γνωστά αποτελέσματα στον Ελληνικό Στρατό μας που έχουν καταγραφεί από εξαίρετους αμυντικούς αναλυτές και δεν υπάρχει λόγος επανάληψης τώρα.  
 
Η Τουρκία και η Ουννική Αυτοκρατορία του Δ'Ραϊχ θέλει την Ελλάδα ως νεο-ωθομανική επαρχία της, κυβερνώμενη από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα με ντόπιους κοτζαμπάσηδες. Το τρένο Βερολίνο - Βαγδάτη και Πακιστάν- Κωνσταντινούπολη για τους Ούννους δεν επιθυμεί έναν ισχυρό Ελληνικό Στρατό υπό την ηγεσία του Στρατηγού Πέτρου Δεμέστιχα. τελεία και παύλα και οι γερμανόδουλοι Έλληνες να πράξουν τα δέοντα είναι η εντολή της Μαντάμ "Ο" για να συνεχιστεί το ξεκαθάρισμα. Ας δούμε αν έμεινε καθόλου ψυχή σε κάποιον Έλληνα.
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια