Νόβακ Τζόκοβιτς: Απολύθηκε ο υπάλληλος που διέρρευσε το βίντεο με παρουσιαστές να τον βρίζουν


Την απόλυση του υπαλλήλου που φέρεται να διέρρευσε το βίντεο όπου παρουσιαστές βρίζουν τον Νόβακ Τζόκοβιτς, εκτός αέρα, ανακοίνωσε εταιρεία παροχής τεχνολογικών υπηρεσιών με έδρα την Αυστραλία.

Ο υπάλληλος κατηγορήθηκε για την διαρροή του βίντεο στο οποίο εμφανίζονται δύο τηλεοπτικοί παρουσιαστές να σχολιάζουν με επικριτικά και υβριστικά σχόλια τον τενίστα, του οποίου η αυστραλιανή βίζα ανακλήθηκε σήμερα.

Η Ai-Media Technologies, η οποία παρέχει υπηρεσίες υποτιτλισμού και άλλες υπηρεσίες, δεν κατονόμασε τον υπάλληλο.

Το βίντεο, το οποίο περιείχε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τον κορυφαίο τενίστα, διέρρευσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Σε αυτό εμφανίζονται οι παρουσιαστές της εκπομπής 7NEWS του δικτύου Seven West Media να συζητούν εκτός “αέρα” την υπόθεση του Τζόκοβιτς «στολίζοντάς» τον με διάφορα… κοσμητικά επίθετα.

Το βίντεο φαίνεται ότι ελήφθη εν αγνοία των παρουσιαστών και παρακολουθήθηκε ευρέως από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς από αυτούς να εκφράζουν τη στήριξή τους προς τους παρουσιαστές.

Επτά χρήστες μάλιστα υπερασπίστηκαν τους παρουσιαστές λέγοντας ότι η καταγραφή του βίντεο παραβιάζει τους πολιτειακούς νόμους.

“Η Ai-Media διαπίστωσε ότι ένας υπάλληλος που εργάζεται εξ’ αποστάσεως λόγω της πανδημίας της COVID-19 ευθύνεται για την διανομή του οπτικού υλικού που έγινε χωρίς άδεια. Το άτομο αυτό δεν απασχολείται πλέον στην Ai-Media”, επιβεβαίωσε με email της στο Reuters η εταιρεία.

Δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο από τον εν λόγω υπάλληλο.

από topontiki

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια