Οι Έλληνες σε lockdown και οι μουσουλμάνοι γιόρτασαν την πρωτοχρονιά στην πλατεία Συντάγματος!

Την ώρα που οι Έλληνες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια του και παρακολουθούσαν το κακόγουστο σόου Μπακογιάννη-Ρουβά στην τηλεόραση, οι παράνομοι μετανάστες «κατακτούσαν» την πλατεία Συντάγματος.
 
Όχι, δεν πρόκειται για υπερβολή, καθώς όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο το πακιστανικό κανάλι URDU Greece έκανε διθυραμβικό αφιέρωμα στην πλατεία Συντάγματος γιατί είχε γεμίσει με μουσουλμάνους άνδρες!
 
Όπως φαίνεται στο βίντεο στην πλατεία Συντάγματος βρίσκονται μόνο αλλοδαποί, κυρίως Πακιστανοί, την ώρα που οι Έλληνες ήταν αναγκασμένοι να αλλάξουν χρόνο στα σπίτια τους, καθώς τους απαγορεύθηκε μέχρι και η πρόσβαση στη συναυλία του Ρουβά. Να θυμίσουμε ότι ο Λυκαβηττός αντί να γεμίσει με θεατές γέμισε με κλούβες ΜΑΤ.  
 
Αντιθέτως οι αλλοδαποί στο κέντρο της Αθήνας δεν τήρησαν κανέναν μέτρο ασφαλείας για τον Covid-19, ελάχιστοι φορούσαν μάσκα, παρά τον συνωστισμό, ενώ παρόλο που είναι υποχρεωτική οι δυνάμεις ασφαλείς δεν έκοψαν ούτε ένα πρόστιμο. Γι' ακρίβεια δεν βλέπουμε καν να υπάρχει κάποιος αστυνομικός ώστε να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο.  
 
Την ίδια ώρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, περηφανευόταν για τους 10.000 αστυνομικούς που βγήκαν στους δρόμους, αλλά μάλλον χρησιμοποιούνται για να κυνηγούν τους Έλληνες ανεμβολίαστους και όσους Έλληνες αποφασίσουν να κάνουν κάποιο «πάρτι» (όπως «βαφτίζεται» κάθε μάζωξη). 
 
Να σημειώσουμε ότι στο βίντεο εκτός από Έλληνα δεν βλέπουμε ούτε κάποια γυναίκα.   
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Πότε θα ξεβρωμίσει ο τόπος μας;
Πότε θα ξαναδούμε οικογένειες Ελλήνων την πρωτοχρονιά στο κέντρο της πρωτεύουσας;
Πότε θα ξαναγίνουμε ΕΛΛΗΝΕΣ;
Οταν μπορέσουμε να ξεβρωμίσουμε τον τόπο από τα πουλημένα τομάρια που μας κυβερνούν τα τελευταία 25 χρόνια....
Καλή Λευτεριά 
 
ΥΓ. Μια απορία...
Τι ακριβώς γιορτάζουν αυτοί οι μουσουλμάνοι;
Εμείς γιορτάζουμε τα 2022 χρόνια από την έλευση του Κυρίου....

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια