Καστοριά: Ανδρας παρενόχλησε ανήλικες μαθήτριες

Δύο ανήλικες μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου στην Καστοριά, κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν παρενόχληση από ενήλικο άνδρα, την ώρα που πήγαιναν στο φροντιστήριο τους.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου, περίπου στις 6 το απόγευμα, στην Λεωφόρο των Κύκνων κοντά στο εμπορικό κέντρο της Καστοριάς και έγινε γνωστό από την τοπική ιστοσελίδα mpetskas.com.

Όπως αναφέρεται, οι δύο μαθήτριες ήταν καθ’ οδόν για το φροντιστήριο, το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο, όταν ένας άνδρας ηλικίας 30 με 40 ετών τους “έκοψε” τον δρόμο με το αυτοκίνητοτό του, άνοιξε το παράθυρο και τις παρενόχλησε λεκτικά, με σεξουαλικά υπονοούμενα. Μάλιστα, δεν δίστασε να ζητήσει από την μια μαθήτρια  φωτογραφίες της και τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου.

Αντιδρώντας με ψυχραιμία, η μία από τις δύο μαθήτριες φωτογράφισε με το κινητό της το αυτοκίνητο και την πινακίδα κυκλοφορίας του άνδρα και τηλεφώνησε στη μητέρα της, η οποία ενημέρωσε την Αστυνομία. Όταν ο άνδρας αντιλήφθηκε ότι φωτογραφηθηκε από την κοπέλα, βρίζοντας τις μαθήτριες οι οποίες, τρομαγμένες, έφτασαν στο φροντιστήριο κι ενημέρωσαν τους καθηγητές τους για το περιστατικό, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, για να ενημερωθούν ότι είχε γίνει ήδη προσαγωγή του υπόπτου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο άνδρας δεν ήταν άγνωστος, καθώς και άλλοι μαθητές του φροντιστήριου ανέφεραν πως ο συγκεκριμένος είχε επιδείξει περίεργη συμπεριφορά και σε άλλες περιπτώσεις.

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια