Δ. Μακεδονία: Περιφερειακό συμβούλιο τη Δευτέρα με επίκεντρο τα αγροτικά

Tα προβλήματα του αγροτικού τομέα στη Δυτική Μακεδονία, θα  βρεθούν στο επίκεντρο  της συνεδρίασης  του Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο θα  πραγματοποιηθεί την Δευτέρα  21  Φεβρουαρίου, στις  6 το απόγευμα, στην αίθουσα  του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου, στην Κοζάνη.

Από  τους εκπροσώπους των αγροτών στην Δυτ. Μακεδονία, είχε  ζητηθεί να γίνει μία  ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού  Συμβουλίου για όλα τα θέματα που έχουν τεθεί αυτές τις μέρες   στο πλαίσιο των αγροτικών κινητοποιήσεων στην περιοχή, ωστόσο στην συνεδρίαση της  Δευτέρας, εκτός από  τα προβλήματα  του αγροτικού τομέα, περιλαμβάνονται  και  άλλα  7 (θέματα) στην ημερήσια διάταξη, μεταξύ των οποίων  και  το θέμα  της ενημέρωσης  για το υπογεγραμμένο Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής  Μακεδονίας και Δήμου Κοζάνης, σχετικά  με την ευρωπαϊκή πράσινη συμφωνία,  για τις “100 Κλιματικά Ουδέτερες και Έξυπνες Πόλεις,  έως το 2030”.

Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας, θα γίνει την Δευτέρα δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη και κατά την διάρκεια της, αναμένονται να υπάρξουν αποφάσεις  για εγκρίσεις και τροποποιήσεις διαφόρων έργων.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης  Μαυρίδης

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια