Πτολεμαΐδα: “Δεν υπάρχει ζήτημα με χαμηλά φορτία τηλεθέρμανσης”

Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με χαμηλά φορτία τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαίδα και η λειτουργία του συστήματος  είναι κανονική, απαντά ο Πρόεδρος της ΔΕΤΗΠ Δημήτρης Καρακασίδης, σε παράπονα καταναλωτών, και στην ΕΡΤ Κοζάνης, που υποστηρίζουν, ότι σε ορισμένες περιοχές η θέρμανση δεν είναι επαρκής.

Όπως εξήγησε: “Ενδεχομένως να υπάρχει πρόβλημα στην πολυκατοικία, η, αυτό να οφείλεται σε άλλους λόγους γι αυτό και σε κάθε περίπτωση οι καταναλωτές θα πρέπει να απευθύνονται στο τηλεφωνικό νούμερο 2463055745 ώστε τα συνεργεία τεχνικών της Επιχείρησης να παρέμβουν και  να επιδιορθωθεί τυχόν βλάβη”.

Τονίζει ο κ. Καρακασίδης, ότι από την αρχή λειτουργίας της τρέχουσας περιόδου για την παροχή θερμικής ενέργειας με τους ηλεκτρολέβητες όλα κύλησαν ομαλά, με την τιμή θερμικής μονάδας   να παραμένει στα ίδια επίπεδα, σε αντίθεση με τις αυξήσεις  στην ενέργεια. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην σταδιακή παροχή τηλεθέρμανσης, μεταξύ  10-20 Φεβρουαρίου, στους καταναλωτές του οικισμού της Καρδιάς και των διπλανών Εργατικών κατοικιών

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια