Γρεβενά: Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αθ. Φωλίνα για το Γεωπάρκο Γρεβενών-Κοζάνης

Με την επιστημονική ομάδα και τον συντονιστή φορέα του Γεωπάρκου Γρεβενών-Κοζάνης  που είναι  η ΑΝ.ΚΟ  Α.Ε, συναντήθηκε χθες Τετάρτη, ο  Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών,  Αθανάσιος Φωλίνας.

Στη συνάντηση ενημερώθηκε αναλυτικά ο κ. Φωλίνας για τα τρέχοντα θέματα και τις δράσεις που αφορούν το Γεωπάρκο, αναδεικνύοντας ο ίδιος την σημασία που έχει για την ανάδειξη και την επισκεψιμότητα της περιοχής.

Οι ανάγκες του Γεωπάρκου Γρεβενών-Κοζάνης για την καλύτερη διαχείριση των επισκεπτών του, με την δυνατότητα εξασφάλισης της χρηματοδότησης του από Ευρωπαϊκά προγράμματα, συζητήθηκαν ιδιαίτερα στην χθεσινή συνάντηση στα Γρεβενά, όπου  εξετάσθηκε και το θέμα της ψηφιακής αποτύπωση και ανάδειξης αξιόλογων σημείων, που ανήκουν στο Γεωπάρκο, καθώς και η εδραίωση της συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και του Γεωπάρκου με σκοπό την αποτελεσματικότερη διαχείριση του τουριστικού αποθέματος της περιοχής.

Στην  χθεσινή συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, συμμετείχαν ως εκπρόσωποι της  ΑΝ.ΚΟ Α.Ε  ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος και ο Παναγιώτης Πτωχούλης και η επιστημονική ομάδα του Γεωπάρκου με  την Άννα Ράσσιου, την  Άννα Μπατσή, την Κωνσταντίνα Γκίκα και τον Μιχάλη Ράσσιο.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-Σύνταξη: Αντώνης  Μαυρίδης

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια