Έχετε διερωτηθεί γιατί αίρονται τα μέτρα για τον Covid-19;


Γιατί ξαφνικά οι περισσότερες χώρες αίρουν τα μέτρα, τα απαράδεκτα μέτρα για τον covid 19; Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού που δεν είχαν καμία επιστημονική βαρύτητα καταργούνται. Οι περιορισμοί καταργούνται.

Ακόμη και οι μάσκες που έχει αποδειχθεί ότι δεν έχουν καμία αποτελεσματικότητα ή καλύτερα έχουν να μας καλύπτουν για να μην κρυώνουμε από το ψύχος, σίγουρα όχι για να μας προστατεύουν από τον covid 19… αποσύρονται από τους δημόσιους χώρους. Οι περισσότερες χώρες καταργούν τα μέτρα. Όλα τα σκανδιναβικά κράτη έχουν καταργήσει τα περιοριστικά μέτρα και κυρίως τα απαράδεκτα πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Το Ισραήλ κατάργησε το πιστοποιητικό εμβολιασμού όπως και η Βρετανία. Η πλειονότητα των ευρωπαϊκών χωρών αποσύρουν τα μέτρα. Ακόμη και η Ελλάδα που έχει ακολουθήσει την πιο σκληρή εκδοχή των μέτρων και μετά το φιάσκο με την επιδείνωση… αποσύρει μέτρα ενώ σχεδιάζει στις 28 Φεβρουαρίου ή 7 Μαρτίου να ανακοινώσει ότι θα αποσύρει και το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Το Ισραήλ αποκάλυψε ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι παντελώς αποτυχημένα ενώ επίσης το Ισραήλ αποκάλυψε ότι από τους βαριά νοσούντες οι εμβολιασμένοι είναι περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους.

Γιατί αποσύρονται τα μέτρα;

Πρωτίστως τα μέτρα αυτά δεν έπρεπε ποτέ να εφαρμοστούν. Άρρωστοι επιστήμονες χωρίς καμία επιστημονική τεκμηρίωση απέκτησαν εξουσία και έδειξαν τον πραγματικό τους χαρακτήρα. Αδύναμοι ηγετίσκοι και αδύναμες και φοβικές κυβερνήσεις καταστρατήγησαν τις ανθρώπινες ελευθερίες… Γιατί όμως ξαφνικά αποσύρονται τα μέτρα;

Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι;

Θα υπέθετε κανείς ότι μειώνονται τα κρούσματα και οι θάνατοι διεθνώς, οπότε εύλογα τα μέτρα θα αρχίσουν να αίρονται. Όχι δεν είναι αυτοί οι πραγματικοί λόγοι, μπορεί να τους επικαλούνται αλλά η αλήθεια κρύβεται αλλού.

1) Τα μέτρα που θεσπίστηκαν απέτυχαν. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού ήταν ότι πιο παρανοϊκό έχει σκεφθεί ανθρώπινος νους. Καμία επιστημονική χρησιμότητα. Οι εμβολιασμένοι είχαν πιστοποιητικό και νοσούσαν ή μετέδιδαν και το πιστοποιητικό τους συνέχιζε να είναι ενεργό… Πραγματικά κωμικοτραγική κατάσταση. Η κατάργηση της αποτυχίας δεν είναι επιτυχία είναι απόδειξη της αποτυχίας που επί μήνες έγινε κανονικότητα.

2) Οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο είδαν ότι η εμβολιαστική προσπάθεια κορύφωσε και πλέον κανείς πολίτης δεν ήταν διατεθειμένος να ακολουθήσει την φαρσοκωμωδία. Αρχικά δύο εμβόλια, ακολούθησε 3ο εμβόλιο, εν συνεχεία 4ο και το φιάσκο συνεχιζόταν… Μόνο στην Ελλάδα έληξαν 300.000 πιστοποιητικά και οι πλειοψηφία δεν πήγε να τα ανανεώσει γιατί κατανόησε ότι όλο αυτό είναι ιλαροτραγωδία. Τα στοιχεία από το Ισραήλ είναι συγκλονιστικά, στα νοσοκομεία βρίσκονται περισσότεροι εμβολιασμένοι από ανεμβολίαστους. Αυτή την πικρή αλήθεια την αποσιώπησαν.

3) Οι κυβερνήσεις φοβήθηκαν την κοινωνική αντίδραση, το freedom convoy με τα φορτηγά στον Καναδά είναι η μεγαλύτερη αποτελεσματική διαδήλωση στην ιστορία. Ο Καναδός Tρουντό με τα μέτρα έκτακτης ανάγκης που αποφάσισε έδειξε ότι είναι ένας ανήθικος πολιτικός απατεώνας, ένα φοβικό ανθρωπάκι που εξαφανίστηκε μαζί με την οικογένεια του όταν τα φορτηγά από τις ΗΠΑ κατέκλυσαν τον Καναδά Οι ηγέτες αποδείχθηκαν ηγετίσκοι, οι πολιτικοί αδύναμες μαριονέτες, πρόεδροι και πρωθυπουργοί αποδείχθηκαν ανθρωπάκια. Αντί εν μέσω της πανδημίας να ενώσουν τις κοινωνίες, δίχασαν τους πολίτες, φέρουν μεγάλη ευθύνη για τον διχασμό, οι κυβερνήσεις ενώνουν δεν χωρίζουν τις κοινωνίες. Οι πολιτικοί αυτοί χρειάζεται να τιμωρηθούν…. και η σκληρότερη τιμωρία τους είναι οι εκλογές όπου πρέπει να πάρουν ένα σκληρό μάθημα…τιμωρείστε τους πολιτικούς απατεώνες.

4) Αποδείχθηκε ότι τα μέτρα που θεσπίστηκαν είχαν πολιτικά και όχι επιστημονικά κίνητρα.

Αποδείχθηκε ότι τα μέτρα που άρθηκαν είχαν πολιτικά και όχι επιστημονικά κίνητρα. Οι πολίτες αφυπνίζονται οι ανεμβολίαστοι στοχοποιήθηκαν βάναυσα αλλά και οι εμβολιασμένοι εξαπατήθηκαν. Εμβολιαστείτε για να αποκτήσετε ελευθερία τους είπαν και είπαν ψέματα. Οι επιστήμονες ζήτησαν νομική ασυλία όπως και οι φαρμακευτικές εταιρίες. Πρόκειται για απάτη. Οι επιστήμονες ζητούν νομική ασυλία επειδή οι περισσότεροι πρέπει να καταδικαστούν για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Επιστήμονες που για να δελεάσουν τις κυβερνήσεις απέδειξαν ότι δεν σέβονται την επιστήμη που υπηρετούν. Έγιναν σοβαρά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με πρόσχημα την πανδημία.

Τα μέτρα τελειώνουν και μαζί πρέπει να τελειώσουν οι πολιτικοί και επιστημονικοί απατεώνες που διαχειρίστηκαν αυτή την κρίση.

από primenews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια