Όταν η Pfizer προειδοποιεί για... θρομβώσεις και οι παρουσιαστές καταρρέουν στον αέρα


Με ένα τουιτ... αθώας περιστεράς, ο φαρμακευτικός κολοσσός Pfizer βγήκε εχθές να προειδοποιήσει το κοινό ότι οι θρομβώσεις είναι κάτι επικίνδυνο για την υγεία μας και δεν πρέπει να τις παίρνουμε αψήφιστα! Καμία σύνδεση, βέβαια, ούτε καν υπόνοια ότι μπορεί για το πλήθος των θρομβώσεων να ευθύνονται τα... ξέρετε ποια - αυτά που "δεν ευθύνονται" ποτέ και για τίποτα...


Διαβάζουμε στο τουίτ της Pfizer:

Η εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση (#DVT), ένας θρόμβος αίματος σε μια βαθιά φλέβα, μπορεί να μεταφερθεί στους πνεύμονες, οδηγώντας σε πνευμονική εμβολή (#PE). Τα συμπτώματα της ΠΕ περιλαμβάνουν δυσκολία στην αναπνοή και πόνο στο στήθος. Επικοινωνήστε με το γιατρό σας εάν εμφανίζετε συμπτώματα - δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή. 

Στη φωτό, μια καλή γιατρός μάς κάνει δραματική έκκληση ότι δεν πρέπει να χάνουμε χρόνο, και λέει:

Κάποιοι άνθρωποι δεν δίνουν σημασία στους πόνους στα πόδια, το οίδημα, την ερυθρότητα, αλλά αυτά μπορεί να είναι συμπτώματα της εν τω βάθει φλεβικής θρομβώσεως - μιας θρόμβωσης σε βαθιά φλέβα. Μη χάνετε χρόνο και συζητήστε τα συμπτώματα με τον γιατρό σας.

 

Τα Μαντάτα Από Έξω είναι, και θα παραμείνει, μια ερασιτεχνική προσπάθεια ενημέρωσης, χωρίς διαφημίσεις και χωρίς προώθηση προϊόντων. Αν θέλετε να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια, μπορείτε να το κάνετε εδώ: https://www.buymeacoffee.com/mandata.apoekso

 

Εντωμεταξύ, σήμερα μόλις, 15/2/2022, στη γερμανική τηλεόραση, η παρουσιάστρια του καναλιού NTV, Clara Pfeffer, κατέρρευσε "στον αέρα" τη στιγμή που προπαγάνδιζε τα "ασφαλή και αποτελεσματικά" εμβόλια κατά της COVID-19.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια