Σ.Πέτσας: «Εκλογές το 2023 γιατί ο κόσμος δεν βγάζει τον μήνα και θα μας τιμωρήσει» (βίντεο)


Η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, εκθέτει τις δημοσκοπήσεις

Σε μια ομολογία ότι στο Μαξίμου βρίσκονται σε πανικό, λόγω της ελεύθερης πτώσης στα ποσοστά της ΝΔ προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας. 

Μπορεί οι συστημικές δημοσκοπήσεις να ισχυρίζονται ότι η ΝΔ έχει 30-31% και ότι είναι με διαφορά το πρώτο κόμμα, παρόλα αυτά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Το κυβερνών κόμμα θα παλέψει για το 25% και σε καμία περίπτωση δεν είναι βέβαιο ότι θα βγει πρώτο κόμμα, αν γίνουν τώρα εκλογές.

Αυτό ομολόγησε επί της ουσίας ο Στέλιος Πέτσας, ο οποίος ανέφερε ότι δεν βλέπει εκλογές για το 2022 γιατί λόγω της ακρίβειας οι ψηφοφόροι θα θέλουν να εκδικηθούν την κυβέρνηση.

«Δεν βλέπω εκλογές το 2022. Πρώτο γιατί ο πρωθυπουργός είναι κατηγορηματικός ότι θα γίνουν το 2023 και δεύτερον γιατί όταν είμαστε σε μία περίοδο αναταραχής, όπως αυτή, είναι λογικό όταν κάποιος δεν βγάζει τον μήνα του ή τα βγάζει με δυσκολία, να θέλει να τιμωρήσει την κυβέρνηση, ανεξαρτήτως αν τα έχει πάει εξαιρετικά σε άλλα πεδία, γιατί βλέπει αυτή τη στιγμή ότι δεν βγαίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες εβδομάδες το Μαξίμου διέρρεε σενάρια για εκλογές τον Μάιο, παρόλα αυτά μετά τις ανακοινώσεις για μέτρα στήριξης -τα οποία είναι ανεπαρκή- ξεκίνησαν οι διαψεύσεις.


από pronews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια