Στη Πάτρα επέτρεψαν να καταντήσει η εθνική παρέλαση σε πανηγύρι "γύφτων"...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ...
 
Τελικά έχει καταλυθεί κι έχει ποδοπατηθεί κάθε έννοια πατριωτισμού και εθνικής έπαρσης σ' αυτόν το τόπο. Ούτε το κράτος σαν σοβαρό κράτος υφίσταται, ούτε οι νόμοι δεν τηρούνται σε καμία των περιπτώσεων, αφού και το σύνταγμα το έχουν καταντήσει ένα κουρέλι για το θεαθήναι ...
 
Με ότι συνέβει χθες κατά τη διάρκεια της εθνικής παρέλασης στη Πάτρα, δεν θα τα βάλουμε ούτε με το δήμαρχο (αριστερός άπατρις είναι), ούτε με τον περιφερειάρχη (αυτός δεν υπάρχει καν), αλλά ούτε και με τ' αρμόδια υπουργεία (υπάρχουν αρμόδια άραγε;)  
 
Θα αναθεματίσουμε όμως τις δημοσιογραφικές πόρνες του τόπου μας, αυτό το διαρκώς όλο και πιο χαμηλά ενημερωτικό χαμαιτυπείο, αυτό το λυσσασμένο προδοτικό ασκέρι που από τότε που λάδωσε το άντερό του με τα λεφτά της "λίστας Πέτσα", έχει ξεσαλώσει σερνάμενο σε δημοσιογραφικά λασπόνερα, στηρίζοντας και προπαγανδίζοντας ό,τι προδοτικό κι αντεθνικό αιωρείται ενάντια στα συμφέροντα της πατρίδας μας.  
 
Αυτά τα δημοσιογραφικά βδελύγματα έχουν κάνει τεράστιο κακό στη παιδεία, στην ελληνική κοινωνία και γενικότερα στο εθνικό συμφέρον.
 
Περισσότερα στην πηγή
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Σε λίγο θα φέρουν και την ναζιστική Ταξιαρχία Αζόφ να παρελάσει.. 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια