Γερμανικό ΜΜΕ: Η Γερμανία αυτοκτονεί οικονομικά επιβάλλοντας αντιρωσικές κυρώσεις

Hans / pixabay
Η αντιρωσική πολιτική κυρώσεων θα οδηγήσει τη Γερμανία σε κατάρρευση σε όλους τους τομείς της οικονομίας, σύμφωνα με τη δημοσίευση της έκδοσης Compact.

Η αύξηση του δημόσιου χρέους, η παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, καθώς και η πιθανή απόρριψη του ρωσικού φυσικού αερίου έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα της Γερμανίας, σημειώνει το δημοσίευμα.

Ο συγγραφέας επέστησε την προσοχή στα σχέδια του Υπουργού Οικονομίας της χώρας, Robert Habek, να αντικαταστήσει το ρωσικό αέριο με αμερικανικό αέριο: ο επικεφαλής του τμήματος όχι μόνο ενεργεί εις βάρος των συμφερόντων της Γερμανίας, αλλά αντίκειται και στις αρχές του Κόμματος των Πρασίνων, στο οποίο είναι μέλος. Γεγονός είναι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξάγουν σχιστολιθικό καύσιμο, η εξόρυξη του οποίου προκαλεί σοβαρή ζημιά στο περιβάλλον.

Επιπλέον, η μεταφορά φυσικού αερίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες απαιτεί πρόσθετες επενδύσεις - για την παραλαβή καυσίμων στη Γερμανία, είναι απαραίτητο να κατασκευαστούν ειδικοί τερματικοί σταθμοί, κάτι που θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο χρόνια και επενδύσεις δισεκατομμυρίων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κυβέρνηση θα πάρει τα χρήματα για το έργο με πίστωση.

«Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των οικονομικών εμπειρογνωμόνων, είμαστε ήδη χρεωμένοι στο λαιμό για πέντε έως επτά τρισεκατομμύρια ευρώ και, σύμφωνα με τις παλιές διατάξεις του Βασικού Νόμου, δεν έχουμε δικαίωμα να δανειστούμε ούτε ένα σεντ παραπάνω», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το κείμενο προτρέπει για τη σύναψη συμφωνίας με τη Ρωσία, η οποία θα εγγυάται την ουδετερότητα της Ουκρανίας, καθώς και τη διακοπή της παροχής στρατιωτικής βοήθειας στο Κίεβο.

Μεταξύ άλλων, υποστηρίζει το άρθρο, η Γερμανία πρέπει να επιτύχει την εθνική απελευθέρωση: να αποσυρθεί από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από το έδαφός της, να εγκαταλείψει τον ευρωπαϊκό μηχανισμό σταθεροποίησης και να σταματήσει να πληρώνει τα χρέη άλλων χωρών. Είναι επίσης απαραίτητο να επιβληθούν δασμοί σε αγαθά εκτός Ευρώπης , να εξαναγκαστούν οι ξένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα να πληρώνουν φόρους στο γερμανικό ταμείο και να αρνούνται τα γεωργικά προϊόντα και τα βιομηχανικά προϊόντα από κράτη μακριά από τη Γερμανία.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια