Βασίλης Οικονόμου: Είπε «τζαμπατζήδες» όσους δεν πληρώνουν την πανάκριβη ΔΕΗ αλλά πόσα χρωστάει ο ίδιος;


Σάλο προκάλεσε η αδιανόητη επίθεση του βουλευτή της ΝΔ, Βασίλη Οικονόμου (ο οποίος έχει περάσει επίσης από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) στους πολίτες, με αφορμή τις χιλιάδες διακοπές ηλεκτροδότησης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που αδυνατούν να πληρώσουν τους εξωφρενικούς λογαριασμούς.

Ο κ. Οικονόμου λοιπόν ο οποίος δήλωσε ευθαρσώς ότι «δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του» φαίνεται ότι δεν δυσκολεύεται να κάνει τέτοιες δηλώσεις, με 18 ακίνητα στην κατοχή του και χρέος 259.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (σύμφωνα με το Vouli Watch)


Την προκλητική ρητορική του Βασίλη Οικονόμου στήριξε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος με τη σειρά του έκανε και εκείνος δηλώσεις για… τζαμπατζήδες σημειώνοντας ότι το φαινόμενο να μην πληρώνουν τους λογαριασμούς τους οι πολίτες υπήρχε από πάντα. 

Με αφορμή την εξοργιστική επίθεση του Βασίλη Οικονόμου στους πολίτες, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης σχολίασε σε μια περιεκτική ανάρτηση η οποία αποτυπώνει τα περιουσιακά στοιχεία και τα χρέη του γαλάζιου βουλευτή: «Μαθήματα οικονομίας από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που χρωστούν αμύθητα ποσά, τόσο οι ίδιοι, όσο και το κόμμα τους. Καλά θα πάει και αυτό».

Την ώρα που ο ελληνικός λαός αγκομαχά με μισθούς πείνας και πληρώνει το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη με ληστρικές ρήτρες αναπροσαρμογής , τα Golden Boys της ΔΕΗ χτίζουν ανάκτορα με πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων και οι βουλευτές της κυβέρνησης Μητσοτάκη τους κουνάνε το δάχτυλο.

από primenews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια