Το να εγκαλεί η Γερμανία τη Ρωσία είναι σα να κατηγορεί για ανηθικότητα η πόρνη τη μοιχαλίδα

Να θες να "αγιάσεις" και να μην σε αφήνουν οι "δαιμόνοι" με τις δηλώσεις που κάνουν. Ναι, να διαμαρτυρηθούν και να πετάξουν την πέτρα του αναθέματος στην Ρωσία, όσες χώρες έχουν ζήσει στο πετσί τους την θηριωδία ενός εισβολέα. Αυτές το δικαιούνται. Αλλά να σχίζει τα ιμάτια της η Γερμανία;

Γεράσιμος Γερολυμάτος

Μοιάζει σα να κατηγορεί για ανηθικότητα η πόρνη την μοιχαλίδα! Μα πόση πια υποκρισία; Αντί να καταδικάσει την Ρωσία σεμνά και συγκρατημένα ενθυμούμενη το δικό της βαρύ εγκληματικό παρελθόν, η Γερμανία επέλεξε να φωνάζει πιο δυνατά από όλους, έχοντας ανέβει στα κάγκελα του ανθρωπισμού.

Η δολοφονία αμάχων είναι έγκλημα πολέμου» δήλωσε ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς. Για «εγκλήματα πολέμου», για τα οποία η Ρωσία πρέπει να πληρώσει είχε μιλήσει νωρίτερα και η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Αναλένα Μπέρμποκ η οποία τάχθηκε υπέρ της επιβολής πιο αυστηρών κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας.

Αγαπητή, κυρία Αναλένα Μπέρμποκ, όταν πρώτα θα πληρώσετε εσείς οι Γερμανοί για τα εγκλήματα που έχετε διαπράξει στην Ελλάδα και τα οποία ακόμα αρνείστε να ξεπληρώσετε ως αμετανόητοι, τότε ας έρθει και η σειρά της Ρωσίας να πληρώσει για τα δικά της. 

Μέχρι, λοιπόν, να πληρώσει η Γερμανία για τα θηριώδη εγκλήματα που έχει κάνει απέναντι στη χώρα μου, η καταδίκη σας, η γνώμη σας και η υποκρισία σας, μου είναι παντελώς αδιάφορη....

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια