Ποιος κερδίζει από το lockdown στην Κίνα και τις απάνθρωπες εικόνες;;;

Μα φυσικά η ίδια η Κίνα!!! Μην μασάτε σανό και δίνετε σημασία στις αρλούμπες που σας λένε! Οποιος παρακολούθησε στενά τις συνεντεύξεις μου τις 3 τελευταίες εβδομάδες θα θυμάται ότι είχα αναλύσει με έντονο τρόπο την περίπτωση ενός νέου lockdown και είχα πει ότι αποτελεί τον εφιάλτη μου όταν πέφτω για ύπνο!!! Αλλωστε σας το είχα γράψει και σε ανάλυσή μου εδώ μέσα! Δημόσια προς όλους!!!

Διαβάστε την παρακάτω πρόταση και μάθετέ την απ'έξω:

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ LOCKDOWN ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ ΧΑΜΗΛΑ!!! 

Κι επειδή η Κίνα είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας πετρελαίου στον πλανήτη και ο μεγαλύτερος καταναλωτής (13% παγκοσμίως) χρειάζεται χαμηλές τιμές στο πετρέλαιο και όχι υψηλές! Ετσι, αφού κανείς δεν μπόρεσε να ρίξει τις τιμές αυξάνοντας την παραγωγή, ουσιαστικά η Κίνα κάνει αυτό που φοβόμουν. Θέτει σε lockdown το πανίσχυρο επιχειρηματικό της hub με αποτέλεσμα να κρατά τις τιμές χαμηλά! ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠ ΕΞΩ !!!

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ LOCKDOWN ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΓΡΑΦΑΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΡΑΛΙ ΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 111$/ΒΑΡΕΛΙ, ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ 130$ !

Στην φάση αυτή η επιθυμία της Κίνας συμβαδίζει με την επιθυμία του Μπάιντεν να ρίξει τις τιμές πετρελαίου γιατί θα χάσει τις ενδιάμεσες εκλογές που έχει σε μερικούς μήνες! Η πολιτική της Κίνας, βοηθά την αποτυχημένη πολιτική του Μπάϊντεν μέχρι εκεί που η Κίνα θεωρεί ότι δεν θα καταστρέψει το ενεργειακό σύστημα του Πούτιν! Γι αυτό και το lockdown είναι τοπικό και όχι διευρυμένο! Είναι όμως πολύ σκληρό και απάνθρωπο προκειμένου να σκορπά φόβο στους επενδυτές και εμπόρους διεθνώς! Φόβο ότι μπορεί να επεκταθεί και να μειωθεί κι άλλο η Ζήτηση!

Αυτά τα παιχνίδια είναι παίγνια μεγάλων παιδιών! Δεν είναι παιχνίδια εύκολα αντιληπτά από λουλούδες και παπατζήδες που δεν ξέρουν από που ξημερώνει ο ήλιος αλλά το παίζουν σπουδαίοι αραδιάζοντας σωρεία από αρλούμπες!

Αυτό είναι το παιχνίδι παιδιά και μην ψάχνετε ανάμεσα σε θεωρίες διαστημάνθρωπων, νεφελίμ και ελοχίμ! Ενα παιχνίδι που κάποτε παιζόταν αξιοπρεπώς και κρατούσαν άπαντες τα προσχήματα! Απλά τώρα παίζεται ξετσίπωτα! Ξεδιάντροπα!  Ανήθικα!

Μην με ρωτάτε τι θα γίνει με τους Κινέζους και την απανθρωπιά στην Σαγκάη! Κανείς δεν ξέρει!! Υπόσχομαι όμως ότι μόλις έχω ξεκάθαρη εικόνα, θα γράψω πρώτα σε εσάς εδώ, τους φίλους μου και μετά θα αρθρογραφήσω!!!

Μείνετε ενωμένοι, μείνετε δυνατοί αδέλφια !!!

από Γιωργος Αδαλης 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια