Στελέχη του ΠΟΥ αποκαλύπτουν: «Για μία 10ετία θα έχουμε…μολυσματικές ασθένειες», σχέδιο - σοκ για μόνιμα lockdowns Εκτενείς τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας του 2005 προετοιμάζεται να επιφέρει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) θέτοντας επί τάπητος μία νέα παγκόσμια συνθήκη για τις πανδημίες και τις μολυσματικές ασθένειες με αφορμή τον Covid και την ευλογιά των πιθήκων.

Ιολόγος του Οργανισμού αποκαλύπτει σχέδιο για συνεχή lockdowns λόγω μολυσματικών ασθενειών, που θα ξεσπάσουν στον πλανήτη κατά την επόμενη δεκαετία.
«Αφαιρεί (ο ΠΟΥ) την ικανότητα των χωρών να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις και το πιο σημαντικό, αυτές οι προτάσεις θα δημιουργήσουν μια γραφειοκρατία η ύπαρξη της οποίας εξαρτάται από τις πανδημίες», λέει ο David Bell επιστήμονας και πρώην στέλεχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Μόνιμα τα lockdowns

«Θα έχουν πολύ μεγάλο συμφέρον να βρουν κρούσματα, να κηρύξουν πιθανές πανδημίες και μετά να ανταποκριθούν.
Είναι ο τρόπος που θα επιβιώσουν.
Και φαίνεται ότι θα κάνουν τα lockdowns μόνιμο χαρακτηριστικό των απαντήσεων στην πανδημία», λέει ο Βell, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Epoch Times.
Ο Bell είναι γιατρός δημόσιας υγείας. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ως επικεφαλής προγράμματος για την ελονοσία και τις εμπύρετες ασθένειες στο Foundation for Innovative New Diagnostics (FIND) στη Γενεύη και ως διευθυντής toy Global Health Technologies στο Intellectual Ventures Global Good Fund.
Τώρα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pandemics, Data, and Analytics (PANDA), μιας ομάδας που μελετά την ανταπόκριση του κόσμου στον Covid.

Ο αντίκτυπος των lockdowns

O Bell έχει αναφερθεί τους προηγούμενους μήνες εκτενώς στις παγκόσμιες επιπτώσεις των lockdowns από την μαζική ανεργίας έως τον απειλούμενο λιμό, όπως διαπιστώθηκε πρόσφατα στη Σαγκάη.
Η φράση «πρέπει να γίνει» απειλεί δεκαετίες κανόνων για τα ανθρώπινα δικαιώματα εστιάζοντας ολόκληρες χώρες. τον κόσμο, σε ένα πρόβλημα και ένα αποτέλεσμα.
Στηλιτεύοντας τις αποφάσεις του ΠΟΥ, o κορυφαίος επιστήμονας έχει αναφερθεί πολλάκις στη μικρή θνησιμότητα του Covid, κάτω του 0,5% και έχει επισημάνει ότι οι θάνατοι είναι σπάνιοι στις ηλικίες κάτω των 40 ετών.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι στις ΗΠΑ η συνολική θνησιμότητα του Covid-19 είναι μόλις 30% μεγαλύτερη από αυτή της υπερδοσολογίας φαρμάκων ετησίως.
Ο Bell έχει υπογραμμίσει πως μία σωστή προσέγγιση δημόσιας υγείας απαιτεί την καλή ενημέρωση των πολιτών και όχι την τρομοκράτησή τους.
Η ανεργία και οι οικονομικές κρίσεις ως απότοκα των lockdowns αλλά και η απουσία των απαραίτητων υγειονομικών ελέγχων θα ωθήσουν εκατομμύρια νέους στην ανεργίας και θα μειώσουν σημαντικά προσδόκιμο ζωής.


Για 10 χρόνια θα έχουμε…μολυσματικές ασθένειες

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, στην πραγματικότητα, έχει προγραμματίσει μία 10ετία μολυσματικών ασθενειών από το 2020 έως το 2030, όπως αποκάλυψε η ιολόγος του ΠΟΥ Marion Koopmans στο «The Plan».
Όταν ρωτήθηκε αν είναι υψηλές οι πιθανότητες να υπάρξει δεύτερη πανδημία, απαντά: «Ναι, αυτό βρίσκεται στο 10ετές σχέδιο του ΠΟΥ εδώ και αρκετό καιρό.
Αυτό το σχέδιο λέει ότι θα υπάρξει μια μεγάλη κρίση μολυσματικών ασθενειών. Λοιπόν, αυτή ήταν η πρώτη χρονιά».
Πώς θα μπορούσαν να γνωρίζουν ότι μια κρίση μολυσματικών ασθενειών επίκειται την επόμενη δεκαετία; Μια σειρά από συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν ότι αυτό μπορεί να ήταν το σχέδιο από παλιά — ένα σχέδιο που δεν έχει κρυφτεί. Αντίθετα, δηλώνεται ανοιχτά εδώ και χρόνια ότι ερχόταν μια πανδημία, θέτοντας τις βάσεις για ευρεία αποδοχή και συμμόρφωση σε όλο τον κόσμο, αναφέρει ο ιστότοπος Noqreport.
Η παραδοχή της ιολόγου του ΠΟΥ ότι ο οργανισμός έχει ένα σχέδιο για 10 χρόνια συνεχιζόμενων πανδημιών αντικατοπτρίζει τη δήλωση του Bill Gates ότι ο Covid ήταν η πρώτη «πανδημία μία» και τώρα έρχεται η «δεύτερη πανδημία».

Ο Gates ιδιοκτήτης του ΠΟΥ

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Gates είναι ο Νο. 1 χρηματοδότης του ΠΟΥ, συνεισφέροντας περισσότερα στον διετή προϋπολογισμό του ΠΟΥ των 4,84 δισεκατομμυρίων δολαρίων από οποιαδήποτε κυβέρνηση κράτους - μέλους, μέσω πολλαπλών οδών, όπως το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates καθώς και το GAVI, το οποίο ιδρύθηκε από τον Ίδρυμα Gates σε συνεργασία με τον Οργανισμό την Παγκόσμια Τράπεζα και διάφορους παρασκευαστές εμβολίων.
Εν ολίγοις, ο Gates είναι ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης του ΠΟΥ και το 10ετές σχέδιο πανδημίας του ΠΟΥ είναι επίσης σχέδιο δικό του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Gates είχε… προειδοποιήσει από το 2018 για μία επικείμενη παγκόσμια επιδημία μέσα στη δεκαετία του 2020 ενώ η πρώην σύζυγος του Melinda, είχε φτάσει στο σημείο να δηλώσει πως ένας κατασκευασμένος ιός τα επόμενα χρόνια ήταν η μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα.
Εξάλλου υπάρχει και το γεγονός που συχνά παραβλέπεται ότι το Johns Hopkins Center for Health Security, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates χρηματοδότησαν μια νέα άσκηση ετοιμότητας για την πανδημία του κορωνοϊού λίγο πριν ξεκινήσει η πανδημία.

από bankingnews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια