Ευρωβαρόμετρο: Το 66% των Ελλήνων αποδοκιμάζει τους χειρισμούς της κυβέρνησης στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας

 

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη δημοσκόπηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ευρωβαρόμετρο) για τον Απρίλιο η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών αποδοκιμάζει τους χειρισμούς της κυβέρνησης στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας το 66% των ερωτηθέντων στην Ελλάδα δήλωσε ότι είναι ενάντια στους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με το 23% να δηλώνει μη ικανοποιημένο και το 43% καθόλου ικανοποιημένο.

Αντιστοίχως, το 54% των ερωτηθέντων στην Κύπρο δήλωσε ότι είναι ενάντια στους χειρισμούς της κυβέρνησης Αναστασιάδη, με το 27% να δηλώνει μη ικανοποιημένο και το 27% καθόλου ικανοποιημένο.

Η Κομισιόν έθεσε στους πολίτες το ερώτημα  εάν οι πολίτες συμφωνούν με το μέτρο που έχει λάβει η Ευρωπαϊκή Ένωση να χρηματοδοτεί την Ουκρανία για αγοράζει όπλα και ταυτόχρονα να της δωρίζει άλλα.Και εδώ, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων στην Ελλάδα δήλωσε ότι δεν συμφωνούν, σε ποσοστό 57%, με το 19% να δηλώνει ότι δεν συμφωνούν και το 38% ότι δεν συμφωνούν καθόλου.

Πηγή: militaire.gr

από dromosanoixtos.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ας οργανώσουν οι ΄΄σοφοί και πνευματικοί΄΄ καλλιτέχνες άλλη μια συναυλία μήπως και αλλάξει κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο kozanara.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.