Η Ρωσία δε θα επιτρέψει το ξέσπασμα ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου, είπε ο Μεντβέντεφ

Η Ρωσία δε θα επιτρέψει το ξέσπασμα ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου και σε περίπτωση επίθεσης είναι έτοιμη να απαντήσει ανάλογα, δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

"Το οπλοστάσιο των σύγχρονων, αξιόπιστων, αποτελεσματικών όπλων ακόμη και σήμερα ψύχει τις φιλοδοξίες όσων, με τα χέρια τους και των άλλων, είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Δε θα επιτρέψουμε μια τέτοια κατάσταση. Αλλά είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίζουμε υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση επίθεσης στη χώρα μας είμαστε σε θέση να δώσουμε μια άμεση και υπερ-ισχυρή απάντηση.Αντικατοπτρίστε κάθε επιθετικότητα που απειλεί το κράτος μας», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.

 Την Τρίτη, επισκέφθηκε το Ινστιτούτο Θεωρητικής και Μαθηματικής Φυσικής RFNC-VNIIEF στο Σαρόφ και πραγματοποίησε συνάντηση για τις προοπτικές ανάπτυξης του Εθνικού Κέντρου Φυσικής και Μαθηματικών.

Το κύριο καθήκον του ITMF είναι η ανάπτυξη νέων μαθηματικών μεθόδων και προγραμμάτων, κυρίως προς το συμφέρον του ρωσικού συγκροτήματος πυρηνικών όπλων, καθώς και για άλλους τομείς. Η μαθηματική βάση του ινστιτούτου με το διαθέσιμο λογισμικό είναι από τις πιο ισχυρές στη Ρωσία.





από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια