Προς παγκόσμια κυβέρνηση; – Η κρίσιμη ψηφοφορία στον ΠΟΥ που μπορεί να ανοίξει την «πόρτα»


Οι εξελίξεις με αφορμή τον κορωνοϊό φαίνεται ότι είναι ραγδαίες και ο κόσμος σε λίγο διάστημα (όπως υπολογίζουν οι σχεδιαστές του) δεν πρόκειται να είναι ο ίδιος καθώς ο ΟΗΕ είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στην “αφαίρεση” της κυριαρχίας των χωρών επί ζητημάτων υγείας!

Όλο και περισσότεροι πλέον μιλούσαν για την ανάγκη μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, ενός παγκόσμιου ηγέτη που θα ελέγχει τα κράτη. Αυτό είναι το όνειρο ορισμένων και με κάθε τρόπο και αφορμή προσπαθούν να το υλοποιήσουν.

Έτσι στις 22 Μαΐου, ο ΠΟΥ ετοιμάζει μια ψηφοφορία για το αν θα πρέπει αφαιρεθεί ή όχι η κυριαρχία 194 χωρών, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ως μέρος του στόχου Μεγάλης Επαναφοράς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο ΠΟΥ στοχεύει να τροποποιήσει μια συνθήκη που θα τους δώσει παγκόσμιο έλεγχο στην ανθρώπινη υγεία.

Αυτό θα γίνει για την ετοιμότητα της επόμενης πανδημίας και θα παρέχει στον ΠΟΥ την απόλυτη εξουσία στην παγκόσμια βιοασφάλεια, όπως την εξουσία να εφαρμόζει ψηφιακές ταυτότητες/διαβατήρια εμβολίων, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, ταξιδιωτικούς περιορισμούς, τυποποιημένη ιατρική περίθαλψη, lockdown και ότι άλλο αποφασίσει για τον έλεγχο στις ζωές όλου του πλανήτη.

Με τη συνθήκη αυτή, όλα τα κράτη μέλη θα υπόκεινται στις διαταγές του ΠΟΥ. Εάν ο ΠΟΥ λέει ότι κάθε άτομο στον πλανήτη πρέπει να έχει διαβατήριο εμβολίου και ψηφιακή ταυτότητα για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση του, τότε αυτό θα εφαρμοστεί σε κάθε χώρα, ακόμα κι αν κανένας σε αυτη τη χώρα απο την εθνική κυβέρνηση ή τους πολίτες δεν αποδέχεται κάτι τέτοιο!

Δεν είναι τυχαίες οι δηλώσεις παγκοσμιοποιητών όπως του Μπιλ Γκέιτς που δήλωσε πως: «Χρειαζόμαστε μια μόνιμη οργάνωση εμπειρογνωμόνων που να είναι πλήρως αμειβόμενοι και προετοιμασμένοι να λάβουν μια συντονισμένη απάντηση σε ένα επικίνδυνο ξέσπασμα ανά πάσα στιγμή, προτείνω να ονομάσουμε αυτήν την ομάδα ομάδα GERM—Παγκόσμια Επιδημική Ανταπόκριση και Κινητοποίηση— ».

«Οι εμπειρογνώμονες παρακολούθησης ασθενειών της ομάδας θα αναζητούσαν πιθανές επιδημίες. Μόλις εντοπίσει μία, το GERM θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να δηλώσει μια πανδημία και να συνεργαστεί με τις εθνικές κυβερνήσεις και την Παγκόσμια Τράπεζα για να συγκεντρώσει χρήματα για την αντιμετώπιση της γρήγορα. Οι ειδικοί στην ανάπτυξη προϊόντων θα συμβουλεύουν τις κυβερνήσεις και τις εταιρείες σχετικά με τα φάρμακα και τα εμβόλια υψίστης προτεραιότητας».

Την ίδια στιγμή ο Τ.Μπάιντεν δημιουργεί υπηρεσία ελέγχου της διακίνησης των πληροφοριών όπως έχουν καταγγείλει οι Ρεπουμπλικανοί και κανείς δεν γνωρίζει που θα οδηγήσει.

από pronews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια