«Πυρά» της Μόσχας κατά του Μητσοτάκη: «Είστε από τους πρώτους στο αντιρωσικό μέτωπο» (μας έχει ξεφτιλίσει...)

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι παρομοιάσατε τους Ναζί του Αζοφ με τους υπερασπιστές του Μεσολογγίου» λέει η Ζαχάροβα
 
Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας μετά από τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο, αλλά και τη νέα αποστολή όπλων στην Ουκρανία. 
 
Σε δηλώσεις της εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός στην Ουάσιγκτον: «Πρόσφατες δηλώσεις των ελληνικών αρχών μαρτυρούν την προσπάθεια της Αθήνας να δικαιολογήσει την απόφασή της να ενταχθεί στο δυτικό αντιρωσικό μέτωπο» σημείωσε και στη συνέχεια τόνισε ότι Μητσοτάκης έδωσε «ένα περίεργο σύνολο ιστορικών αναλογιών».  
 
Η Ζαχάροβα σχολίασε ότι είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός παρομοίασε του ναζιστές μαχητές του Αζόφ με τους απελευθερωτές του Μεσολογγίου: «Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Ελλήνων πριν από διακόσια χρόνια αποδείχθηκε ότι ήταν ισοδύναμος με τις εγκληματικές ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου, το οποίο επί οκτώ χρόνια πολέμησε εναντίον των πολιτών του στο Ντονμπάς. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι ήρωες στην υπεράσπιση του ελληνικού φρουρίου του Μεσολογγίου το 1825 τοποθετήθηκαν στο ίδιο επίπεδο με τους Ναζί από το τάγμα Αζόφ -1826», είπε. 
 
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του ρωσικού ΥΠΕΞ, πρόκειται για προσπάθεια της Ελλάδας να δικαιολογήσει την ένταξή της στο αντιρωσικό μέτωπο: «Στην πραγματικότητα, μεταξύ άλλων, μιλάμε για άλλη μια προσπάθεια της Αθήνας να δικαιολογήσει τη βαθιά λανθασμένη απόφασή της να ενταχθεί ενεργά στο δυτικό αντιρωσικό μέτωπο, μεταξύ των πρώτων που έστειλαν όπλα στο Κίεβο, με τη βοήθεια των οποίων οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβαρδίζουν καθημερινά τον άμαχο πληθυσμό του Ντονμπάς, σκοτώνει ανθρώπους στο Ντόνιετσκ, στο Ρουμπίζνε, στην Αβντιέβκα και σε άλλους οικισμούς». 
 
Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, «η ελληνική ηγεσία αναπαράγει προσεκτικά διεστραμμένες ερμηνείες των ενεργειών της Ρωσίας, η οποία, μετά από ανεπιτυχείς προσπάθειες να επιτύχει μια ειρηνική διευθέτηση της ενδοουκρανικής σύγκρουσης, αναγκάζεται να υπερασπιστεί τον ρωσόφωνο πληθυσμό της Ουκρανίας, το γενικό πλαίσιο της κατάστασης ασφάλειας στην περιοχή και στον κόσμο». 
 
Επιπλέον, η ίδια έκανε λόγο για αβάσιμες κατηγορίες κατά της Ρωσίας: «Αποκλείεται μια εναλλακτική άποψη ή απλώς η πιθανότητα να παρουσιαστεί κάτι σαν αντίθεση, γιατί τα ρωσικά ΜΜΕ αποκλείονται από τον ελληνικό χώρο ενημέρωσης». 
 
«Οι αναδυόμενες νέες προκλήσεις δεν μένουν χωρίς επαρκείς απαντήσεις από τη ρωσική πλευρά», κατέληξε η Ζαχάροβα.
 
 
ΣΧΟΛΙΟ
 
Τι να πούμε;
Εχει απόλυτο δίκιο η Ζαχάροβα...
Μας ξεφτίλισε το τομάρι...
Η Ιερή πόλη του Μεσολογγίου αντιστάθηκε ηρωικά ολόκληρη, πολίτες και στρατιώτες, στους Τούρκους και στο τέλος έκαναν όλοι μαζί ηρωική έξοδο και σκοτώθηκαν οι μισοί...
Τα νεοναζιστικα κτήνη του Αζόφ που στάλθηκαν στην ελληνική Μαριούπολη το 2015 όταν οι κάτοικοί της ψήφισαν σε δημοψήφισμα ότι επιθυμούν να μιλούν την ρωσική γλώσσα κι όχι την ουκρανική διάλεκτο, για να τους τρομοκρατούν, συγκρίθηκαν με τον ηρωικό λαό μας...
Τώρα όλα αυτά τα τομάρια αντιμετωπίζουν τα δικαστήρια της Ρωσίας, στα οποία θα πάνε οι κάτοικοι της Μαριούπολης που απελευθερώθηκε, να μαρτυρήσουν για τα εγκλήματα των καθαρμάτων..

Κι αυτά τα τομάρια το νεοταξικό δικτατορικό σκουλίκι τα σύγκρινε με τους Μεσολογγίτες...
Αλλα τι περιμένετε από έναν τύπο ο οποίος δεν έχει ουδεμίαν σχέση με το ελληνικό έθνος και θα έπρεπε να του αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια....
Σήμερα όπως μάθαμε στο Νταβός στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του φίλου και μεντορά του, του σιχαμερου νεοταξίτη Σβάμπ αποκάλεσε σε συνέντευξη την Πόλη μας, Ιστανμπούλ....

Θα βλέπουμε Ρώσο και θα κατεβάζουμε το κεφάλι με ντροπή με το κάθαρμα που μπλέξαμε...

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια