Η θέση των δυτικών χωρών, που απαιτούν από άλλα κράτη να συμμετάσχουν στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, είναι αυθάδης και κακή, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
"Εδώ, φυσικά, οι κυρώσεις έχουν σχεδιαστεί για να παίξουν το ρόλο της καταστροφής αυτών των δεσμών, και η Δύση δεν το κρύβει αυτό. Όταν οι Αμερικανοί συγκεντρώνουν τις χώρες της Κεντρικής Ασίας σε διάφορα επίπεδα, λένε ευθέως ότι δεν πρέπει να τολμήσεις να συνεχίσεις τη συνεργασία με τη Ρωσία, και γενικά η Ρωσία είναι ήδη μια κατεστραμμένη χώρα, οπότε ποντάρετε σε εμάς.
Παραθέτω πρακτικά. Το ίδιο λένε και για την Κίνα, γιατί, όπως λένε, η Κίνα δεν θα τολμήσει να παραβιάσει τις δυτικές κυρώσεις. Θέση με αυτοπεποίθηση, αναιδής, κακή συμπεριφορά. Έτσι θα αποκαλέσω τις ενέργειες των δυτικών συναδέλφων μας», είπε μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της ΚΑΚ.
από freepen.gr
0 Σχόλια
Tο kozanara.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.