«Φούσκα» η «προστασία» από τα εμβόλια: Οι εμβολιασμένοι… ξεπέρασαν τους ανεμβολίαστους στις ΜΕΘ! Σε μια τεράστια «φούσκα» καταλήγει η «προστασία» που προσφέρουν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, καθώς σύμφωνα με τη χθεσινή έκθεση του ΕΟΔΥ μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 83 (49,7%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 84 (50,3%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι!

Κάτι που αποδεικνύει πως τα εμβόλια, τα οποία υποχρεωθήκαμε να κάνουμε για να πάρουμε «πίσω» τις ζωές μας, δεν μας προσφέρουν στην ουσία τίποτα, καθώς οι εμβολιασμένοι ξεπέρασαν τους ανεμβολίαστους στις ΜΕΘ των νοσοκομείων της χώρας μας.

Παράλληλα, αξίζει να τονισθεί πως για το κράτος ανεμβολίαστοι θεωρούνται και όσοι έκαναν δύο ή μία δόση του εμβολίου.

Στη χθεσινή επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ καταγράφθηκε μια θλιβερή πρωτιά. Όπως αναφέρεται στην έκθεση τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου (άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 6.252. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.401.927 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 167 (64.7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 έτη. Το 92,2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 83 (49,7%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 84 (50,3%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.656 ασθενείς.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια του φετινού χειμώνα και στην έξαρση του τελευταίου κύματος της πανδημίας, οι εννιά στους δέκα που νοσηλεύονταν στις ΜΕΘ δεν είχαν κάνει καθόλου το εμβόλιο ή μόνο την πρώτη δόση.

Όπως εξηγούν οι επιδημιολόγοι, όσο αυξάνεται ο αριθμός όσων έχουν κάνει το εμβόλιο, είναι αναμενόμενο να αυξάνεται και ο αριθμός όσων, παρά το γεγονός πως είναι πλήρως εμβολιασμένοι, χρειάστηκαν διασωλήνωση καθώς πρόκειται κυρίως για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας και ευπαθείς ομάδες.

από pronews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια