Σύνδεση ανάμεσα στα εμβόλια για τον κορωνοϊό και την οξεία ηπατίτιδα βλέπουν νέες έρευνες στην Γερμανία.
H πιθανότητα αυτή δημιουργεί πολλές ανησυχίες στα δισεκατομμύρια ανθρώπων που εμβολιάστηκαν σε όλο τον πλανήτη με την υπόσχεση ότι θα αποκτήσουν την «κανονικότητα» στην ζωή τους και δεν θα απειληθούν από τον κορωνοϊό.
Σημειώνεται ότι εδώ στην Ελλάδα η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποίησε κάθε τρόπο και μέσον για να αναγκάσει όσους δεν είχαν εμβολιαστεί να εμβολιαστούν και μάλιστα ήταν σαφής η προτίμηση στα εμβόλια mRNA.
Από πρόστιμα σε ηλικιωμένους άνω των 60 ετών μέχρι και δύο rapid test την εβδομάδα στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους για να μπορούν να πάνε στην εργασία τους.
Διαβάστε την συνέχεια στο primenews
0 Σχόλια
Tο kozanara.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.