Robert Malone: «Σάπιος μέχρι τον πυρήνα» ο FDA γνώριζε πλήρως για την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων

 


Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ γνώριζε από νωρίς ότι τα εμβόλια για τον COVID θα μπορούσαν να προκαλέσουν ιική επανενεργοποίηση ασθενειών όπως ο ιός της ανεμευλογιάς-ζωστήρα (έρπητα ζωστήρα) σε ορισμένους ανθρώπους, αλλά επέλεξε να μην το αποκαλύψει, σύμφωνα με τον διάσημο εμβολιολόγο και γιατρό Dr. Robert Malone.

«Ήξεραν για την επανενεργοποίηση του ιού», δήλωσε ο Malone κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησης που διοργανώθηκε από τον Del Bigtree με τους συναδέλφους γιατρούς της Global COVID Summit, Dr. Ryan Cole και Dr. Richard Urso.

Ο Malone, που συμμετείχε στην εφεύρεση της τεχνολογίας εμβολιασμού mRNA και DNA, εξήγησε ότι είχε «πολύ ενεργά εμπλακεί» με ανώτερο προσωπικό του FDA στο Γραφείο του Επιτρόπου όταν κυκλοφόρησαν τα εμβόλια.
Η ομάδα, σημείωσε, περιελάμβανε τον Δρ William DuMouchel, τον Επικεφαλής Στατιστικό Επιστήμονα της Oracle Health Sciences.

«Μιλούσαμε από το Zoom σε εβδομαδιαία βάση ή δύο φορές την εβδομάδα», είπε, σχετικά με τα πρώτα δεδομένα σχετικά με τους κινδύνους που συνδέονται με τα εμβόλια.
«Αυτή είναι η ομάδα που ανακάλυψε πρώτη το σήμα της καρδιοτοξικότητας, ανέφερε ο Robert Malone.
«Επίσης ήξεραν εκείνη την εποχή— ένας από αυτούς είχε στην πραγματικότητα το ανεπιθύμητο συμβάν του έρπητα ζωστήρα.
Γνώριζαν ότι το σήμα επανενεργοποίησης του ιού - το οποίο τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ή CDC δεν αναγνώρισαν ποτέ - ήταν ένα από τα σημαντικότερα γνωστά ανεπιθύμητα περιστατικά».

Ο Robert Malone είπε ήταν λάθος να υποθέσει κανείς ότι το CDC και ο FDA - επειδή παρέμειναν σιωπηλοί - δεν γνώριζαν τον κίνδυνο επανενεργοποίησης του ιού που σχετίζεται με τα εμβόλια.

«Το ήξεραν απολύτως και δεν το αναγνώρισαν.
Είναι άλλο ένα από αυτά τα πράγματα που είναι ανεξήγητα».

Ο Malone επεσήμανε ότι υποτίθεται ότι υπάρχουν αυστηροί κανόνες για τους κλινικούς ερευνητές που αναπτύσσουν «αυτούς τους τύπους προϊόντων».

«Πρέπει να αξιολογούνται όλα, πόσο καιρό μετά το εμβόλιο κολλάει εκ νέου και πόση πρωτεΐνη παράγει ή ποιο είναι το ενεργό φαρμακευτικό προϊόν.
Τίποτα από αυτά τα πράγματα δεν έγινε πολύ καλά.
Δεν υπήρξαν αυστηρά κριτήρια και μια σειρά παραποιήσεων σχετικά με το ποια ήταν τα δεδομένα αλλοίωσε τα δεδομένα».
«Και το θέμα είναι ότι ο αμερικανικός FDA το άφησε να ξεφύγει. Δεν επιτελούσαν το θεσμικό τους καθήκον.
Υποτίθεται ότι είναι ανεξάρτητη Αρχή».

Κανονικά, επεσήμανε, η FDA δίνει μεγάλη προσοχή στη διαδικασία και εάν υπάρχουν κόκκινες σημαίες, η έρευνα διακόπτεται.

«Αυτό που συνέβη εδώ είναι ότι οι ρυθμιστικοί φορείς έδωσαν άδεια στη φαρμακοβιομηχανία», είπε ο Dr. Malone, προσθέτοντας ότι η Big Pharma «παρερμήνευσε επίσης βασικά στοιχεία, είπαν πολλά ψέματα για τα εμβόλια».

«Πολλοί από εμάς προσπαθήσαμε να καταλάβουμε πώς μπορεί να συμβεί αυτό, γιατί συμβαίνει πιθανώς και γιατί ο ρυθμιστικός μας μηχανισμός ο FDA, τον οποίο όλοι εμείς ως γιατροί είχαμε υποθέσει ότι έκανε τη δουλειά του ακέραια… και στο τέλος ανακαλύπτουμε ότι ο αμερικανικός οργανισμός τροφίμων και φαρμάκων είναι σάπιος μέχρι τον πυρήνα», κατέληξε ο Malone.

Τι συνέβη στις 11 Μαίου 2022;

Στις 11 Μαΐου 2022, η Παγκόσμια Σύνοδος Κορυφής για τον COVID, ένα συμπόσιο με άλλους 17.000 γιατρούς και ιατρικούς επιστήμονες από όλο τον κόσμο, δημοσίευσε την τέταρτη διακήρυξή της με την οποία ζητούσε την άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, την αποκατάσταση της επιστημονικής ακεραιότητας και την αντιμετώπιση των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Η διεφθαρμένη ιατρική συμμαχία

Οι πολιτικές COVID που επιβλήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια «είναι το αποκορύφωμα μιας διεφθαρμένης ιατρικής συμμαχίας φαρμακευτικών, ασφαλιστικών και υγειονομικών ιδρυμάτων, μαζί με τα χρηματοπιστωτικά καταπιστεύματα που τα ελέγχουν», «έχουν διεισδύσει στο ιατρικό μας σύστημα σε κάθε επίπεδο και προστατεύονται και υποστηρίζονται από μια παράλληλη συμμαχία της νέας τεχνολογίας, μέσων ενημέρωσης, ακαδημαϊκών και κυβερνητικών φορέων που επωφελήθηκαν από αυτήν την ενορχηστρωμένη καταστροφή».

Αυτή η «διεφθαρμένη συμμαχία προωθεί αντιεπιστημονικούς ισχυρισμούς λογοκρίνοντας δεδομένα και εκφοβίζοντας και απολύοντας γιατρούς και επιστήμονες επειδή απλώς δημοσιεύουν πραγματικά κλινικά αποτελέσματα ή θεραπεύουν τους ασθενείς τους με αποδεδειγμένα αποτελεσματικά φάρμακα που σώζουν ζωές».

«Αυτές οι καταστροφικές αποφάσεις ήρθαν σε βάρος των αθώων, οι οποίοι αναγκάζονται να εμβολιαστούν με γενετική θεραπεία, τα εμβόλια δεν είναι ούτε ασφαλή ούτε αποτελεσματικά».

Σοκάρουν τα στοιχεία από το VAERS

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δημοσίευσαν νέα δεδομένα που δείχνουν συνολικά 1.261.149 αναφορές ανεπιθύμητων παρενεργειών μετά από εμβόλια για τον COVID-19 που υποβλήθηκαν μεταξύ 14 Δεκεμβρίου 2020 και 6 Μαΐου 2022, στο σύστημα Ανεπιθύμητων Παρενεργειών από τα Εμβόλια ή σύστημα VAERS.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, υπήρξαν συνολικά 27.968 αναφορές θανάτων από τα εμβόλια σε αυτό το χρονικό διάστημα και 228.477 σοβαροί τραυματισμοί.
Παρά αυτά τα ανησυχητικά σήματα ασφαλείας, ο FDA ενέκρινε μια αναμνηστική δόση του εμβολίου Pfizer-BioNTech COVID-19 για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, παρόλο που η έρευνα δείχνει ότι τα εμβόλια δεν προσφέρουν κανένα όφελος στα παιδιά και μπορούν στην πραγματικότητα, να προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες στα παιδιά.

από bankingnews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια