Ο βίος και η πολιτεία του ευγονιστή Μπιλ Γκέιτς

 


Ο βασικός χρηματοδότης του ΠΟΥ, Μπιλ Γκέιτς, που το κύριο μέλημα του είναι η μείωση πληθυσμού, κάτι το οποίο παραδέχτηκε σε ομιλία του στο Tedx το 2010. Μπορεί να μη δηλώνει ευγονιστής ο ίδιος αλλά κατάγεται απο οικογένεια ευγονιστών που εντελώς τυχαία ήταν επίσης το κύριο μέλημα τους η μείωση του πληθυσμού.

Η διαφορά είναι πως οι γονείς του Μπιλ Γκέιτς παραδέχονταν πως ήταν ευγονιστές και ήθελαν την εξάλειψη των φτωχών.

Οι γονείς του Μπιλ Γκέιτς ήταν διευθυντές του “planned parenthood” που ο κύριος σκοπός είναι οι ανθρώπινες εκτρώσεις. Πολλοί οργανισμοί παλιότερα δήλωναν ανοιχτά την ευγονική τους ταυτότητα, όπως και ο οργανισμός “planned parenthood” αρχικά μιλούσε για την υποχρεωτική στείρωση “των αδύναμων ανθρώπων”, των φτωχών (ειδικά αφροαμερικανών), ανάπηρων, με νοητική υστέρηση και άτομα με επιληψία.

Το ίδρυμα Gates χρηματοδοτεί πολλές έρευνες για την αντισύλληψη, όπως ένα αντισυλληπτικό τηλεδιαχειριζόμενο μέσο μιας κάψουλας που απελευθερώνει ορμόνες για περίπου 16 χρόνια, μέσω σήματος που δίνει ο γιατρός. Το DMPA, ή Depo Provera, αντισυλληπτικό ενέσιμο που προωθείται απο το ίδρυμα Bill & Melinda Gates – Σε συνεργασία με την Βρετανική κυβέρνηση – και που ως στόχο είχε τους φτωχούς της Ινδίας (Αποστολή Parivar Vikas). Κατάφερε να στειρώσει πολλές γυναίκες στην Ινδία χωρίς τη συναίνεση τους, ενώ άλλες κατέστησε παράλυτες η με χρόνια προβλήματα. Το προιόν αυτό στις ΗΠΑ μπήκε σε “black box” λόγω αύξησης του καρκίνου του μαστού, της οστεοπόρωσης, και της δυσκολίας επαναφοράς της γονιμότητας.

Ο Bill Gates κατηγορείται πολλά χρόνια για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας με εμβόλια που προκαλούν στειρώσεις και θάνατο σε ανυποψίαστους ανθρώπους σε φτωχές χώρες

Το 2014, ένα άρθρο δημοσιεύτηκε από τους Economic Times of India , με τίτλο Αμφιλεγόμενες μελέτες εμβολίων: Γιατί το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates δέχεται πυρά από επικριτές στην Ινδία; 

«Το 2009, πολλά σχολεία φτωχών παιδιών στην περιοχή Khammam στην Τελανγκάνα (τότε μέρος της αδιαίρετης Άντρα Πραντές), έγιναν τοποθεσίες για μελέτες παρατήρησης για το εμβόλιο του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και χορηγήθηκε σε χιλιάδες κορίτσια ηλικίας μεταξύ εννέα και 15 ετών. Το εμβόλιο που χρησιμοποιήθηκε ήταν το Gardasil, της Merck και Χορηγήθηκε σε περίπου 16.000 κορίτσια. Λίγους μήνες αργότερα πολλές μαθήτριες αρρώστησαν και κάποιες πέθαναν.

Διαβάστε την συνέχεια στο anazitiseis

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια