Η Μεγάλη Επανεκκίνηση & Η Ψηφιακή Ταυτότητα - Μια καθοριστική μέθοδος για να ελέγχουν ΕΣΑΣ.

 


By Heliowave

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση & Η Ψηφιακή Ταυτότητα - Μια καθοριστική μέθοδος για να ελέγχουν ΕΣΑΣ.


Απόψε, θα συνεχίσουμε τη μελέτη της κοινωνικής μηχανικής και της τροποποίησης της συμπεριφοράς, αφιερώνοντας χρόνο για να κατανοήσουμε τα μειονεκτήματα της Ψηφιακής Ταυτότητας.

Η ιδέα πίσω από τις ψηφιακές ταυτότητες είναι αρκετά απλή. Όλα τα δεδομένα που συλλέγονται από ΚΑΘΕ διαδικτυακή αλληλεπίδραση που πραγματοποιείτε με τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα πηγαίνουν στη διαμόρφωση της ψηφιακής σας ταυτότητας.

Έτσι, η ψηφιακή σας ταυτότητα γίνεται ένας λογαριασμός της κοινωνικής σας συμπεριφοράς, ο οποίος μπορεί να επιτηρείται.

Με το προτεινόμενο Διαδίκτυο των Σωμάτων, όχι μόνο θα καταγράφεται κάθε κοινωνική συμπεριφορά σας, αλλά και ό,τι κάνατε ιδιωτικά.

Όσον αφορά ένα πείραμα κοινωνικής μηχανικής, όταν οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι κάθε κίνησή τους καταγράφεται, θα αστυνομεύονται για να συμμορφωθούν.

Η απλή γνώση ότι παρακολουθούνται θα κάνει τους ανθρώπους να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους, και αυτό κάνει τη δουλειά του τεχνοκράτη ακόμα πιο εύκολη.Λήψη του Βίντεο απο εδώ***


  • Περισσότερα για την Ψηφιακή Ταυτότητα :

https://oaskhths.blogspot.com/search/label/%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7%20%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1

  • Περισσότερα για το Διαδίκτυο των Σωμάτων:

https://oaskhths.blogspot.com/search/label/IoB

  • Περισσότερα για το Blockchain:

https://oaskhths.blogspot.com/search/label/blockchain

από oaskhths.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια