Στη Γερμανία τονίζουν την πραγματική κατάσταση με τις προσπάθειες απομόνωσης της Ρωσίας

Chickenonline / pixabay
Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη έδειξε ότι οι προσπάθειες των δυτικών χωρών να απομονώσουν τη Ρωσία απέτυχαν, γράφει η γερμανική έκδοση Jungle Welt.

Επέστησε την προσοχή στην απόφαση ορισμένων εταιρειών από την Τουρκία, την Κίνα, την Ινδία και πολλές άλλες χώρες να επισκεφθούν το φόρουμ, παρά τον κίνδυνο κυρώσεων. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, βασίζεται στην επιθυμία τους να βρουν μια εναλλακτική στο δυτικό κόσμο.

"Ο Ινδός υπουργός Υγείας Mansukh Mandavia διαπραγματεύεται για την επέκταση της φαρμακευτικής συνεργασίας Ινδίας-Ρωσίας. Ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping ανακοίνωσε περαιτέρω εντατικοποίηση του αμοιβαίου εμπορίου, το οποίο εξακολουθεί να ανθίζει παρά τη σύγκρουση και τις κυρώσεις", τόνισε ο συγγραφέας του άρθρου Jörg Kronauer, σημειώνοντας πως η απομόνωση φαίνεται διαφορετική.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλές χώρες συνεχίζουν να αναζητούν τρόπο να τερματίσουν τη διατλαντική κυριαρχία. «Η Ρωσία μπορεί να συμβάλει σημαντικά τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά· αυτό είναι που ωθεί τη συντριπτική πλειονότητα των χωρών να εγκαταλείψουν οποιουσδήποτε περιορισμούς κατά της Ρωσίας», καταλήγει η δημοσίευση. 

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια