Καραντίνα τέλος για τους τουρίστες με κορωνοϊό – «Θυσία» στα κέρδη η υγεία! Όλα για τους επιχειρηματίες του τουρισμού και τα κέρδη! Τεράστια ανησυχία προκαλεί η απόφαση του ΕΟΔΥ, σε μία περίοδο που παρατηρείται έξαρση της πανδημίας, να μην υποχρεούνται σε καραντίνα οι θετικοί στον κορωνοϊό τουρίστες, αλλά να υπάρχει «ισχυρή σύσταση»(!) προς αυτούς να φορούν μάσκα και να αυτοπεριορίζονται μέχρι να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Εδώ υπάρχει μια αντίφαση, καθώς οι επισκέπτες-τουρίστες απαλλάσσονται από την υποχρέωση, αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες του ίδιου του ΕΟΔΥ, όλος ο ελληνικός λαός υποχρεούνται σε απομόνωση επί πέντε (5) ημέρες τουλάχιστον και αποφυγή επαφής με άλλα άτομα.

Τις …συστάσεις προς τους τουρίστες επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Θεοκλής Ζαούτης, μιλώντας στην ΕΡΤ: «Οι τουρίστες που βρίσκονται θετικοί στον κορωνοϊό, δεν μπαίνουν σε καραντίνα αλλά υπάρχει ισχυρή σύσταση προς αυτούς να φοράνε τη μάσκα τους και να είναι σε αυτοπεριορισμό μέχρι να φύγουν για τη χώρα τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έτσι, αν κάποιος επισκέπτης είναι θετικός στον Covid-19 μπορεί να κυκλοφορεί, εκτός κι αν ακολουθήσει τη σύσταση του ΕΟΔΥ. 

Μπορεί δηλαδή να κυκλοφορεί κανονικά και να διασπείρει τον ιό!!! Η κυβέρνηση Μητσοτάκη για πολλοστή φορά θυσιάζει την υγεία του λαού για να διασφαλίσει τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων…

από imerodromos

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια