Ο ρωσικός στρατός χτύπησε τις Ενοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας σε 182 περιοχές σε μια μέρα

Freepen.gr - Ρωσική αεροπορία, πυραυλικά στρατεύματα και πυροβολικό έπληξαν επτά θέσεις διοίκησης των ουκρανικών στρατευμάτων κι ανθρώπινο δυναμικό σε 182 περιοχές καθώς επίσης ένα ραντάρ αεράμυνας στην περιοχή Μπαστάνκα μέσα σε μια μέρα, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας την Τρίτη.

"Συνεχίζονται τα πλήγματα της επιχειρησιακής-τακτικής και στρατιωτικής αεροπορίας, πυραυλικών δυνάμεων και πυροβολικού σε στρατιωτικούς στόχους στο έδαφος της Ουκρανίας. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, επτά θέσεις διοίκησης χτυπήθηκαν, συμπεριλαμβανομένης της 14ης μηχανοποιημένης ταξιαρχίας στην περιοχή Soledar της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ καθώς και ανθρώπινο δυναμικό, όπλα, στρατιωτικός και ειδικός εξοπλισμός σε 182 περιοχές. 

Επιπλέον, καταστράφηκαν: ένας σταθμός ραντάρ για τον εντοπισμό και την καθοδήγηση στόχων αεράμυνας στην περιοχή του οικισμού Bashtanka στην περιοχή Nikolaev, αποθήκη πυρομαχικών στην περιοχή Zaitsevo της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και μια αποθήκη καυσίμων στην περιοχή Andreevka της περιοχής Kharkov», - αναφέρει το μήνυμα.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια