Νέα επιστημονική έρευνα δείχνει ότι τα εμβόλια βοηθούν στην εξάπλωση του κορωνοϊούΜια ομάδα 19 επιστημόνων από το Ηνωμένο Βασίλειο δημοσίευσε μια νέα έρευνα που εξηγεί γιατί οι χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού εμφανίζουν τους υψηλότερους αριθμούς αυτού που αποκαλούν «επαναλαμβανόμενες λοιμώξεις», καθώς και επαναμόλυνση με άλλες παραλλαγές της COVID-19.

Η εν λόγω ερευνητική μελέτη, που δημοσιεύθηκε στις 14 Ιουνίου 2022 στο επιστημονικό περιοδικό Science, έχει μεταφορτωθεί σχεδόν 277.500 φορές σε λιγότερο από δύο μήνες. Αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο για μια πυκνογραμμένη εξαιρετικά τεχνική επιστημονική μελέτη.

Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε τον λόγο για τον οποίο το διάβασαν τόσοι πολλοί άνθρωποι. Αλλά αυτό που υποδηλώνει αυτή η μελέτη -για το οποίο πολλοί κλινικοί γιατροί και ερευνητές επιστήμονες έχουν εκφράσει ανησυχίες- είναι ότι τα mRNA εμβόλια για την COVID-19 καθώς και οι αναμνηστικές δόσεις μπορεί να κάνουν την ανοσολογική μας απόκριση λιγότερο αποτελεσματική έναντι της παραλλαγής Όμικρον.

Διαβάστε την συνέχεια στο primenews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια