Η επική κατάρρευση είναι μπροστά μας

Τι συμβαίνει με τον κόσμο; Επιτρέψτε μου να εξηγήσω…

Το δυτικό παιχνίδι εναντίον της Ουκρανίας είναι μια αποτυχία, ένας ανόητος λάθος υπολογισμός που ήταν προφανής από την αρχή. Το μόνο που πέτυχε ήταν να αποκαλύψει τη θλιβερή εξάρτηση των ευρωπαίων συμμάχων μας από το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, αφήνοντας τις οικονομίες τους καλές και πραγματικά τσακισμένες χωρίς αυτές.

Charles Hugh Smith - dailyreckoning.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Οι Ρώσοι πιθανότατα θα καταλήξουν να έχουν τον έλεγχο της Μαύρης Θάλασσας και πιθανώς και του καλαθιού ψωμιού της Ουκρανίας. Τώρα λοιπόν η Ευρώπη θα λιμοκτονήσει και θα παγώσει.

Ήθελαν πραγματικά να αυτοκτονήσουν έτσι; Οι πληθυσμοί της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας και των υπολοίπων σκοπεύουν απλώς να κυλήσουν στη λήθη; Πιθανώς όχι. Μάλλον, μπαίνουμε στην εποχή των ανατρεπόμενων κυβερνήσεων.

Η Ευρώπη ξαφνικά είναι ένα θαυμάσιο χάος με κυβερνήσεις να πέφτουν σαν παπάκια, βιομηχανία κλειστή λόγω έλλειψης καυσίμων και πολίτες να ξεσηκώνονται ενάντια στις παράφορες επιταγές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) για δραστική μείωση της κτηνοτροφίας και διακοπή της γεωργίας – στην πραγματικότητα δηλώνοντας την παραγωγή τροφίμων ως απαράδεκτο περιβαλλοντικό κίνδυνο.


Κόβοντας το λαιμό σας

Αυτό, φυσικά, αφού οι κυβερνήσεις της ευρωχώρας έκοψαν το λαιμό τους αυτοκυρώνοντας τον εαυτό τους από το ρωσικό πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Είναι ιδιαίτερα περίεργο στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη οικονομία της περιοχής, η οποία μόλις φέτος είχε συνειδητοποιήσει οριστικά και παραδέχτηκε ότι η πολιτική της για την «πράσινη ενέργεια» ήταν μια πλήρης κατάρρευση, αναγκάζοντας να κλείσουν μεγάλες εγκαταστάσεις ανεμογεννητριών και να καταφύγει στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με άνθρακα. .

Ωραία δουλειά, πρασινάδες. Οι ηλίθιες πολιτικές σας αναγκάζουν τις οικονομίες να στραφούν στον άνθρακα, το πιο βρώμικο ορυκτό καύσιμο. Φυσικά, οι κυβερνήσεις της Μέρκελ και στη συνέχεια του Όλαφ Σολτς αποκαλύφθηκαν ως οι πιο καθαροί υποκριτές ηλίθιοι.

Οι παγκοσμιοποιητές που εμφυτεύονται παντού πιθανότατα θα ανατραπούν. Μπορώ να οραματιστώ ένα σενάριο όπου το ΝΑΤΟ και η Ευρω-Ένωση θα διαλυθούν σε μια ανίσχυρη ατιμία και οι διάφορες εμπλεκόμενες χώρες θα πρέπει να επαναδιαπραγματευτούν τη μοίρα τους, παραιτώντας τις συμβουλές και τον εξαναγκασμό των ΗΠΑ.

Μπορεί ακόμη και να γίνουν αντίπαλοι των ΗΠΑ, όχι σύμμαχοι. Ξέχασες ότι κάναμε δύο πολέμους εναντίον της Γερμανίας πριν από λίγο καιρό; Και όλες αυτές οι χώρες πολεμούν μεταξύ τους από την Εποχή του Χαλκού, επίσης.

Η ιστορία είναι φάρσα

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά η ιστορία δεν σταματά ποτέ να μας θυμίζει τι φάρσα είναι. Μια περίεργη και τρομερή ανατροπή συνέβη σε αυτή την Τέταρτη Στροφή.

Κάπως έτσι, η Ρωσία του κ. Πούτιν θα αφεθεί να εκπροσωπεί ό,τι απομένει από το διεθνές κράτος δικαίου, ενώ οι δυτικές δημοκρατίες βυθίζονται βαθύτερα σε ένα λάκκο διαταραγμένου δεσποτισμού. Τέλος πάντων, είναι πολύ απασχολημένοι με τη διεξαγωγή πολέμου εναντίον των δικών τους ανθρώπων για να προσποιούνται πως βοηθούν τους Ουκρανούς πληρεξούσιους τους.

Δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι ο «Τζο Μπάιντεν» στρίμωξε σχεδόν 60 δισεκατομμύρια δολάρια στη μηχανή ξεπλύματος χρήματος της Ουκρανίας από τον Φεβρουάριο, κάτι που απλώς θα εκτοξεύσει παραισθησιακά κεφάλαια πίσω στις ολοένα και πιο διαταραγμένες χρηματοπιστωτικές αγορές.

Κοίτα: Οι δείκτες ήταν ανοδικοί παγκοσμίως σήμερα το πρωί. Γιατί; Επειδή η παγκόσμια επιχείρηση είναι τόσο καλή; Δε νομίζω.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν αναφορές για τεράστιες ποσότητες όπλων που προμηθεύονται από τη Δύση κι εμφανίζονται στη μαύρη αγορά. Προφανώς, ορισμένοι Ουκρανοί πουλάνε αυτά τα όπλα στους Ρώσους!

"Ένα επικό κροτάλισμα είναι επάνω μας"

Μια επική κατάρρευση είναι μπροστά μας. Κάθε μέρος στον κόσμο είναι προετοιμασμένο για κατάρρευση, και μερικές χώρες στην περιφέρεια ήδη βυθίζονται. Η Σρι Λάνκα έχει σπάσει και έχει ξεμείνει από φυσικό αέριο αφού δημιουργήθηκε ως πείραμα οικοσυστημάτων χαμηλών εκπομπών άνθρακα του WEF.

Ο Παναμάς είναι σε εξέγερση για την ακραία κυβερνητική διαφθορά, την σπανιότητα τροφίμων και τις συνέπειες ενός ιδιαίτερα αυστηρού διετούς αποκλεισμού για τον COVID, για τον οποίο ο υπόλοιπος κόσμος δεν άκουσε σχεδόν καθόλου - ίσως επειδή η Κίνα έχει επιχειρησιακό έλεγχο στη ζωτικής σημασίας Διώρυγα του Παναμά και το ΚΚΚ έχει επιχειρησιακό έλεγχο στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ο οποίος δημιούργησε τον Παναμά ως έργο εργαστηρίου lockdown.

Στις ΗΠΑ, που κινούνται προς το φθινόπωρο, αυτό που πρέπει να περιμένουμε είναι η κραυγαλέα απόγνωση του claque πίσω από τον «Joe Biden». Η μηχανή προπαγάνδας τους πιθανότατα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την κλιματική αλλαγή και την ανανέωση της υστερίας του COVID.

Πάντα υπάρχουν καύσωνες στα μέσα του καλοκαιριού. Το CNN σοκάρει ότι η θερμοκρασία είναι πάνω από 100 βαθμούς στο Τέξας. Πραγματικά; Δεν το έχετε ξαναδεί;

Εν τω μεταξύ, πίσω από τις ειδήσεις για τις αναδυόμενες υποπαραλλαγές του Omicron, αυξάνονται οι τραυματισμοί και οι θάνατοι από το εμβόλιο και το CDC προσποιείται ότι δεν το παρατηρεί. Απλώς λένε ψέματα ως συνήθως. Το έχεις συνηθίσει. Προσποιείσαι ότι είναι αναμενόμενο. Ξέχασες ότι δεν ήταν πάντα έτσι. Σύντομα, θα έχει σημασία.

Η βοήθεια είναι καθ' οδόν — Σε λίγα χρόνια από τώρα

Εν τω μεταξύ, οι ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου απέχουν μόνο λίγους μήνες. Οι Δημοκρατικοί πανικοβάλλονται ότι θα μαυριστούν στις κάλπες. Λοιπόν, ορίστε μια πρόβλεψη: Μια νέα πανδημία κηρύσσεται στις αρχές Οκτωβρίου, με lockdown, ενώ η Google συνεργάζεται με το Facebook για να λανσάρει μια νέα εφαρμογή ψήφου με τηλέφωνο. Θα πουν πως είναι όλα απαραίτητα «για να σωθεί η δημοκρατία μας».

Από θαύμα, λοιπόν, οι Δημοκρατικοί προσθέτουν 30 ακόμη έδρες στην πλειοψηφία τους και πέντε στη Γερουσία. Στη συνέχεια μπαίνουμε στα νέα σύνορα του Green New Deal και χτίζουμε πίσω καλύτερα. Με άλλα λόγια, οι ΗΠΑ οδεύουν προς την πλήρη κατάρρευση.

Μιλώντας για τον «Τζο Μπάιντεν», ποιανού ιδέα ήταν να στείλει την κούκλα πρόεδρο στη Σαουδική Αραβία; Μπορώ απλώς να φανταστώ τι συνέβη στην αίθουσα ιδιωτικά με τον «JB» και τον MBS (Δρόμο του θρόνου Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν), εικονικό αυταρχικό της γης της ερήμου εμποτισμένης με πετρέλαιο. Και δεν ήταν απλά ανεκτίμητη αυτή η αντλία;

Ποιες παραχωρήσεις κέρδισε ο «Τζο Μπάιντεν» από τους Σαουδάραβες; Η Σαουδική Αραβία συμφώνησε ευγενικά να αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου της κάπου στο χρονικό πλαίσιο 2025-2027 - ένας πραγματικός θρίαμβος για την αμερικανική διπλωματία. Όμορφα. Δεν κάνει πραγματικά πολλά για εμάς βραχυπρόθεσμα, έτσι δεν είναι;

Άνθρωποι, ετοιμαστείτε

Και τώρα το έδαφος αλλάζει ακόμη και υπό το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ), καθώς η εξωφρενική μήτρα της Κίνας της οικοδόμησης πόλεων, των στεγαστικών δανείων και της τραπεζικής απάτης κροταλίζει το χρηματοπιστωτικό της σύστημα. Τι έκπληξη!

Όσο ισχυρό και αν δωροδοκούσε πολιτικούς σε όλο τον κόσμο, διεισδύοντας σε κυβερνήσεις και πολιτιστικούς θεσμούς σε κάθε χώρα και αναγκάζοντας τα μέσα ενημέρωσης να υλοποιήσουν τις εντολές τους, το ΚΚΚ χάνει προφανώς τον έλεγχο του κινεζικού λαού, ο οποίος έχει βαρεθεί να είναι εγκλωβισμένος, να παρακολουθείται και να τον εξαπατούν.

Τα τανκς είναι έξω. Αυτή δεν είναι η ίδια ταινία με την Πλατεία Τιενανμέν, 1989. Αυτή είναι η χρεοκοπία του ΚΚΚ, ένα επικό γεγονός που θα κατακλύσει τον «παγκόσμιο νότο», στέλνοντας την Αφρική σε λιμό και χάος και τη Νότια Αμερική σε μια ακόμη εναλλαγή των ελίτ.

Πολύ σύντομα, θα είναι κάθε χώρα για τον εαυτό της σε αυτό το κύριο γεγονός της τέταρτης στροφής (γνωστή και ως η μεγάλη έκτακτη ανάγκη). Η παγκόσμια ενότητα είναι ένας αντικατοπτρισμός, μαζί με όλες τις παράλογες αφηγήσεις μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Και σε κάθε χώρα για τον εαυτό της, θα είναι κάθε κοινότητα, κάθε οικογένεια, κάθε άτομο για τον εαυτό του έως ότου, επειγόντως και επώδυνα, η καθημερινή ζωή μπορεί να αναδιοργανωθεί από την αρχή.

Άνθρωποι, ετοιμαστείτε.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια