Δανία: Απαγόρευση των εμβολίων COVID-19 σε άτομα κάτω των 18 ετών Η Δανία  είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως που προβαίνει στην απαγόρευση στο σύνολο του πληθυσμού των ατόμων κάτω των 18 ετών να κάνουν εμβόλιο κατά του COVID-19.

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση της Δανίας ανακοίνωσε ότι «οι νέοι κάτω των 18 ετών απαγορεύεται να εμβολιάζονται με τα εμβόλια κατά του Covid-19 εκτός αν υπάρχει ιατρική γνωμοδότηση που να επιβάλλει το αντίθετο»!

Η απόφαση έρχεται μετά τις επιβεβαιωμένες παρενέργειες που είχαν στην χώρα τα εμβόλια, ενώ είναι η πρώτη χώρα που τον Απρίλιο σταμάτησε το πρόγραμμα εμβολιασμών με την δικαιολογία ότι «Έχει εμβολιαστεί το 82% του πληθυσμού και μπαίνει άνοιξη»…

Η απόφαση για την κατάργηση του εμβολιασμού στις ηλικίες κάτω των 18 ετών σημαίνει ουσιαστικά ότι περιορίζουν τις ανεπιθύμητες ενέργειες και αναγνωρίζουν την επικινδυνότητα των εμβολιασμών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Δανίας:

«Θέμα: Εμβολιασμός παιδιών και νέων κάτω των 18 ετών

Τα παιδιά και οι νέοι πολύ σπάνια αρρωσταίνουν σοβαρά από τον Covid-19 με την παραλλαγή omikron.

Επομένως, από την 1η Ιουλίου 2022 δεν θα είναι πλέον δυνατό για παιδιά και νέους κάτω των 18 ετών να κάνουν την 1η δόση και από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 δεν θα είναι πλέον δυνατό να κάνουν τη 2η.

Αρκετά παιδιά με ιδιαίτερα αυξημένο κίνδυνο σοβαρής πάθησης θα εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα εμβολιασμού, μετά από ατομική αξιολόγηση από γιατρό».

Τι αναφέρουν ξένα σάιτ:

Η Δανία ανακοίνωσε ότι τα άτομα κάτω των 18 ετών δεν επιτρέπεται πλέον να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID.

Όσοι ήθελαν τον πρώτο τους εμβολιασμό αποκόπηκαν μετά την 1η Ιουλίου και κανένας στην ηλικιακή ομάδα —εκτός από αυτούς που θεωρούνται «υψηλού κινδύνου» και έχουν σημείωμα γιατρού— δεν θα επιτρέπεται να κάνει δεύτερο εμβόλιο μετά την 1η Σεπτεμβρίου.

«Τα παιδιά και οι έφηβοι πολύ σπάνια αρρωσταίνουν σοβαρά από τον COVID-19 με την παραλλαγή όμικρον. Επομένως, από την 1η Ιουλίου 2022, δεν θα είναι πλέον δυνατή η λήψη της 1ης [βολής] για παιδιά και έφηβους κάτω των 18 ετών και από την 1η Σεπτεμβρίου 2022, δεν θα είναι πλέον δυνατή η λήψη της 2ης [βολής ]»  , αναφέρεται  σε ανακοίνωση της κυβέρνησης. [μετάφραση από τα δανικά]

Ενώ πολλοί είναι πιθανό να ανακουφιστούν επειδή σημαίνει ότι οι εντολές εμβολίων δεν θα επιστρέψουν στο σχολείο, λίγοι έχουν ακολουθήσει το παράδειγμα της Δανίας και αν η επιστήμη είναι καθολική, είναι περίεργο γιατί δεν το έχουν κάνει.

Για παράδειγμα, παρά την απόφαση της Δανίας,  τα μωρά είναι πλέον επιλέξιμα  για να λάβουν τρεις γύρους εμβολίου Covid της Moderna στον Καναδά, παρόλο που ο COVID  δεν αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για τα μωρά από τη γρίπη , και η Health Canada παραδέχεται ότι δεν έχουν μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφάλειας.

Επιπλέον, διάφορες υγειονομικές αρχές έχουν πρόσφατα επισημάνει τους κινδύνους αρνητικών επιπτώσεων που υπάρχουν από τα εμβόλια για τον COVID.

Το υπουργείο Υγείας της Γερμανίας πρόσφατα  ανάρτησε στο Twitter  ότι υπάρχει 1 στις 5000 πιθανότητες οι άνθρωποι να λάβουν «σοβαρή δυσμενή επίδραση» από τα εμβόλια.

Αυτό έγινε λίγες μέρες αφότου η CMHO του Οντάριο  αρνήθηκε να πει ότι  οι υγιείς άνθρωποι «πρέπει» να ενισχύονται με αυτό που ο ίδιος ανέφερε ως «θεραπευτικό» λόγω του κινδύνου μυοκαρδίτιδας 1 στις 5000.

Ενώ φαίνεται ότι όλο και περισσότερες αρχές προειδοποιούν για τους κινδύνους των εμβολίων – οι οποίοι, σύμφωνα με τη Δανία, είναι μεγαλύτεροι από τον κίνδυνο του COVID για τους νέους και υγιείς – λίγες χώρες είναι πρόθυμες να πουν ξεκάθαρα ότι οι κίνδυνοι υπερτερούν των οφελών.

από primenews

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια